Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Mox Çetesinden Yeni Bir Görüntü Paylaşıldı

Cyberpunk 2077 Mox Çetesinden Yeni Bir Görüntü Paylaşıldı

Cyberpunk 2077 Mox çetesi üyelerinin görüntüsü oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

Merakla beklenen oyundan yeni bir görüntü daha geldi. Yapılan paylaşımda Night City’nin çetelerinden biri olan Mox çetesinin üyeleri görücüye çıktı. Yapay deriler ve sibernetiklerle kuşatılmış çete üyeleri oyuncuların heyecanını artırdı. Oyunun baş görev tasarımcısı Pawel Sasko, paylaşımı kendi hesabı üzerinden tekrar duyurarak RealSkin teknolojisinden bahsetti.

cyberpunk 2077 mox

RealSkin adındaki yapay deri teknolojisi günümüzde tıbbi amaçlar için kullanılıyor. Dermatoloji dalının sürdürdüğü yapay deri çalışmaları, Cyberpunk 2077’nin tasvir ettiği gelecekte sadece kozmetik amaçlarla kullanılıyor.

Pawel Sasko’nun yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz.

Pawel Sasko Cyberpunk 2077 Mox çete üyelerini gösteren paylaşım hakkında bir demeç verdi.

Eğer merak ediyorsanız —

Parlak görünüm RealSkin teknolojisinden gelir. İlk olarak tıbbi amaçlar için geliştirilen yapay doku, Cyberpunk 2077’de yaygın olarak kaliteli sibernetiklerle beraber kullanılmaktadır.

2020’nin en çok beklenen yapımlarından Cyberpunk 2077 için geçtiğimiz gün yeni bir görüntü daha paylaşıldı. Güneşli, tembel bir gün açıklamasıyla beraber görücüye çıkan ekran görüntüsünde oyunda pek çok kez kullanacağımız aracımızı görmüştük.

Cyberpunk 2077’den Yeni Görüntü: Güneşli, Tembel Bir Gün

 

Oyunun hem gelişme sürecine tanık olduğumuz hem de içeriklerin tanıtıldığı Night City Wire üçüncü bölümüyle önümüzdeki günlerde devam edecek. Cyberpunk 2077 sibernetik çalışmalar ve transhümanizm gibi konseptlerle distopik bir dünya çiziyor. İnsan vücudundaki uzuvların eskimiş bir parça gibi ıskartaya çıktığı Night City’de, fiziksel anlamıyla tanıdığımız insan yeni bir anlam kazanıyor.

Bu bağlamda yapım özünde bir bilimkurgu alt türü olan siberpunk kavramıyla aynı ismi taşıyor. Yüksek teknoloji, düşük insan hayatı olarak kısaca açıklayabileceğimiz siberpunk türü, geleceğin distopik dünyasını anlatmak için kullanılan türlerden biri. CD Projekt RED’in yeni oyunu teknolojinin insan hayatını kolaylaştırmak yerine; bireylerin hayatının yerine geçtiği bir dünyayı keşfetme şansı sunacak. Cyberpunk 2077 çıkış tarihi 19 Kasım 2020 olarak belirlendi.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir