Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077’den Yeni Görüntü: Güneşli, Tembel Bir Gün

Cyberpunk 2077’den Yeni Görüntü: Güneşli, Tembel Bir Gün

Cyberpunk 2077 Twitter hesabı, “Güneşli, Tembel Bir Gün” başlığıyla oyundan yeni bir ekran görüntüsü paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Son ertelemenin ardından oyunun 19 Kasım’daki çıkışını biz oyuncular heyecanla beklerken geliştirici ekip de yeni içeriklerle karşımıza çıkıyor. Sürekli paylaşılan yeni ekran görüntülerinin yanında Night City Wire programıyla birlikte oyun hakkında yeni bilgiler veriliyor. İlk iki bölümünde karakter hikayeleri, silahlar hakkında birçok bilgi verilen Night City Wire’ın üçüncü bölümü 18 Eylül’de bizlerle olacak.

Night City Wire bir yana dursun, göz alıcı oyundan kesitler sürekli oyuncularla paylaşılıyor. Cyberpunk 2077’nin bu sefer paylaştığı, “Güneşli, Tembel Bir Gün” başlıklı ekran görüntüsünde Lizzy Wizzy adlı şarkıcının hayranlarının çetesi The Mox’ı ve toplanma merkezleri olan Lizzie’s Bar’ı görüyoruz.

18 Eylül’de karşımıza çıkacak ve oyundaki çeteler hakkında birçok bilgi verilecek olan Night City Wire’ın üçüncü bölümünde The Mox ve Lizzy Wizzy hakkında daha çok bilgiye sahip olacağız. 19 Kasım’da sonunda kavuşacağımız oyun hakkındaki haberler, Night City Wire’da verilmiş ve verilecek olan bilgiler için sitemizi takip edebilirsiniz.

Night City Wire’ın son bölümü olan ikinci bölümünde oyunda Nomad, Street Kid ve Corpo olarak oyunda seçebileceğimiz üç adet karakter hikayesi açıklanmıştı. Bu arka hikayeler ise Badlands’in çöllerinden, ailelerine sadıklıklarıyla bilinen Nomad, sokaklarda büyüyüp raconu bilen Streed Kid ve gökdelenlerde yetişmiş, şirketler arası entrikalara hakim Corpo. Üç sınıfın da oyunda kendini belli edecek bazı özellikleri bulunuyor.

NIGHT CITY WIRE 2: Cyberpunk 2077 Sınıf Sistemi Üç Adet Karakter Tipi Sunacak

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir