Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Night City Wire 3, 18 Eylül’de Bizlerle Oluyor!

Cyberpunk 2077 Night City Wire 3, 18 Eylül’de Bizlerle Oluyor!

Cyberpunk 2077 hakkında çeşitli bilgilerin verildiği programın üçüncü bölümü Night City Wire 3, 18 Eylül’de oyuncuların karşısında olacak.

Yeni Night City Wire bölümünün tarihi sonunda açıklandı. 18 Eylül tarihinde oyunculara sunulacak olan programda Night City’deki racon, şehrin yapısı ve şehirdeki çeteler hakkında yeni bilgilere sahip olacağız. Night City Wire’ın yeni bölümünde ayrıca oyundaki müziklerin nasıl oluşturulduğu da izleyicilere sunulacak.

Night City Wire 3. Bölüm

Merakla beklenen oyun hakkında bilgiler sunmaya devam eden programın üçüncü bölümü, Türkiye saatiyle 19.00’da başlayacak. Paylaşılan videoda bu bölümde daha yakından incelenecek olan çetelerin görünümleri ve isimlerini görüyoruz.

“18 Eylül Cuma günü twitch.tv/cdprojektred adresinden Night City Wire’ın üçüncü bölümü için bize katılın! Night City’de sizlere bir tur attıracağız, çetelerine bi’ bakacağız, Cyberpunk 2077’nin orijinal müziklerinin yapımını inceleyeceğiz.”

Önceki bölümlerde neler oldu?

Programın ilk iki bölümünde oyunla ilgili birçok bilgi oyunculara sunulmuştu. İlk bölümde Braindance teknolojisi, Cyberpunk 2077 animesi Edgerunner ve oyunu erkenden oynayanların fikirlerine yer verilirken ikinci bölümde oynanabilecek karakterler, oyunda kullanılabilecek silahların özellikleri gibi konulardan bahsedilmişti. Night City Wire 3 ise bize şehirdeki havayı, çeteleri ve oyunun müziğini gösterecek. İlgili kelimelere tıklayarak konularla alakalı detayları topladığımız yazılarımızı da okuyabilirsiniz.

Yeni nesilde karşımıza çıkacak olan birçok oyunun aksine Xbox Series X, S ve PlayStation 5 için fiyatına zam gelmeyeceği açıklanan oyun, bu gelişmeyle birçok oyuncunun yüreğine su serpmişti. Cyberpunk 2077, dün paylaştığı “Badlands” başlıklı bir ekran görüntüsüyle bekleyenlerin heyecanını artırmıştı.

cyberpunk-2077-badlands

İki adet ertelemesiyle birlikte oyuncuları yeteri kadar bekleten Cyberpunk 2077, 19 Kasım’da çıkışını gerçekleştirecek. Oyun için Steam’den 250 TL karşılığında ön sipariş verebilir, veya Epic Games Store’da 60 TL’lik indirim kuponunuzu kullanarak 190 TL’ye şimdiden Cyberpunk 2077’yi satın alabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir