Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Silahları Gün Yüzüne Çıktı

Cyberpunk 2077 Silahları Gün Yüzüne Çıktı

Cyberpunk 2077’nin tanıtım etkinliği olan Night City Wire Bölüm 2 gerçekleşti. İşte karşınızda Cyberpunk 2077 Silahları.

Cyberpunk 2077 Silahları

Bugün 19.00’da başlayan etkinlik CD Projekt Red’in uzun süredir beklenen yapımı Cyberpunk 2077 hakkında bir takım detayları gün yüzüne çıkardı. Etkinlik karakter arka planları, oyunun müzikleri ve kullanımımıza sunulacak silah çeşitleri üzerine yoğunlaştı. Gelin Cyberpunk 2077 silahları nelerdir, ne tipte silahlar kullanımımıza sunulacak hep birlikte göz atalım.

Cyberpunk 2077 silahları basitçe 3 kategoriye ayrılıyor. Bunlar Tech Weapons, Power Weapons ve Smart Weapons. Bunlara ek olarak yakın dövüş için kılıçlar ve çeşitli biyoteknolojik uzuvlar da cephaneliğimizin parçası olacaklar.

Tech Weapons adı verilen silah grubu, düşmanları saklandıkları duvarların ve siperlerin arkasından bile vuracak şekilde ateş etmenize imkan sağlıyor. Bu silahları şarjlayarak daha güçlü saldırılar yapmak da mümkün.

Cyberpunk 2077 Silahları

Power Weapons kategorisi güçlü mermilere ve yüksek tahrip gücüne sahip bir silahları içeriyor. Düşmanlara patlayıcı mermiler savurmak, pompalı tüfekler ile yakın savaşlara girmek için başvurulacak adres burası gibi görünüyor. Ayrıca mermileri yüzeylerden sektirerek düşmanlara sürprizler yapmak da bu tip silahlar ile mümkün olacak.

Cyberpunk 2077 Silahları

Smart Weapons adı altındaki silahlar ise CD Projekt Red’in terimi ile “Güdümlü Füze” teknolojisini kullanarak mermileri doğrudan düşmanlarımız ile buluşturuyor. Sizden kaçmakta, uzaklaşmakta olan ya da siperlerin arkasında bekleyen düşmanları akıllı silah teknolojisi ile gafil avlamak mümkün olacak.

Cyberpunk 2077 Silahları

Bunların yanında Katana ile düşmanlarımızı kesme, kolumuza roketatar yerleştirmek ya da yumruklarımızı güçlendirecek bir sistem kurmak da mümkün olacak. Ayrıca silahlara yeni parçalar ve yeni yazılımlar ekleyerek özelleştirmek mümkün. Örneğin yeni dürbünler, susturucular takmak ya da silahı ölümcül olmayan, bayıltıcı şekle çevirmek mümkün olacak.

Cyberpunk 2077 silahları hakkında şimdilik bilgimiz bu kadar. Oyun hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarıyor olacağız. Ayrıca Cyberpunk 2077 evrenindeki farklı başlangıç sınıfları hakkındaki yazımıza da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

NIGHT CITY WIRE 2: Cyberpunk 2077 Sınıf Sistemi Üç Adet Karakter Tipi Sunacak

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir Yorum

  1. benim ağzımın suyu aktı çık artık zalim oyun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir