Anasayfa > Oyun Haberleri > Night City Wire Bölüm 2 Tarihi Belli Oldu

Night City Wire Bölüm 2 Tarihi Belli Oldu

CD Projekt Red tarafından düzenlenen ve Cyberpunk 2077 hakkında detayların gün yüzüne çıkacağı Night City Wire Bölüm 2 için tarih açıklandı.

night city wire bölüm 2

İlki 5 Mayısta duyurulmuş, 11 Haziranda gerçekleşmesi planlanırken 25 Haziran’da gerçekleşen Night City Wire bizlere Cyberpunk 2077 hakkında oldukça fazla detay sunmuştu. Etklinliğin 2. kısmının da olacağı açıklanmış ancak kesin bir tarih belirtilmemişti. CD Projekt Red bizleri bu sefer şaşırtarak Night City Wire Bölüm 2’nin tarihini etkinliğe 4 gün kala açıkladı. Night City Wire Bölüm 2 10 Ağustos Pazartesi saat 19.00’da gerçekleşecek.

Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden etkinliğin duyurusu yapılırken göreceğimiz muhtemel içeriklerden de bahsedildi. Yapılan açıklamalara Göre Night City Wire’ın bu bölümü daha çok karakterimizin ve oyun dünyasındaki hikayenin gelişimine odaklanacak. Bunun yanında oyunda göreceğimiz silah türleri de etkinliğin ilgi odağı olacak. Bunların dışında oyunun müziklerini yapan Refused isimli İsveçli müzik grubunun oyun içindeki Samurai isimli gruba dönüşmesiyle ilgili süreç de etkinlikte yer alacak. Bilmeyenler için hatırlatalım: Samurai grubu içinde Keanu Reeves tarafından canlandırılan Johnny Silverhand’i de barındıran, Cyberpunk 2077 dünyasında bir rock grubu.

Etkinlik ile ilgili yeni detaylar paylaşıldıkça sizlere aktarıyor olacağız.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir