Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Nesil Cyberpunk 2077 Fiyat Artışına Sahne Olmayacak

Yeni Nesil Cyberpunk 2077 Fiyat Artışına Sahne Olmayacak

PS5 ve Xbox Series X için çıkacak olan yeni nesil Cyberpunk 2077, birçok oyunun aksine jenerasyonundan dolayı daha pahalı bir fiyata satılmayacak.

PS5 ve Xbox Series X’in yakınlaşmasıyla birlikte duyurulan oyunların birçoğunda iki farklı versiyon görüyoruz. Hem yeni nesil için, hem de şu anki nesil için duyurulan oyunların bu versiyonları arasında da fiyat farkı oluşabiliyor. NBA 2K21, Call of Duty: Black Ops Cold War gibi oyunlarda gördüğümüz, oyuncuları rahatsız eden bu durumla yeni nesil Cyberpunk 2077 fiyatında karşılaşmayacağız.

60 dolar karşılığında satılan, Türkiye fiyatı ise 250 TL olan Cyberpunk 2077’nin yeni nesil konsollar için çıkacak olan versiyonlarının fiyatı konusunda bir açıklama yapan Michał Nowakowski, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

“Ön sipariş fiyatını 60 dolardan açtık, müşterilerimiz için bu fiyatı olduğu gibi tutacağız. Son dakikada 70 dolara artırmayacağız.”

Yeni Nesil The Witcher 3, PC ve Konsollarda Bizlerle Oluyor!

DLC’ler gibi bol bol ek içeriği düşük fiyatlardan satmasıyla ve modern oyun firmalarının aksine oyuncu dostu politikalarıyla sevilen CD Projekt, geçtiğimiz günlerde de The Witcher 3’ün yeni nesil versiyonunu duyurmuştu. Efsane oyunun yeni jenerasyon için üretilen versiyonu, oyunun şu anki bütün sahiplerine bedava bir eklenti olarak dağıtılacak. Yeni nesil The Witcher 3, daha hızlı yükleme ekranları ve ışın izleme teknolojisiyle karşımıza çıkacak.

Oyuncu dostu Leh firma, bu politikalarını sürdürdüğü sürece gelişimine devam edecek gibi gözüküyor. Aşağıdaki butondan CD Projekt’in büyümesini incelediğimiz yazımıza ulaşabilirsiniz.

CD Projekt Nasıl Avrupa Lideri Oldu?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir