Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Nesil The Witcher 3, PC ve Konsollarda Bizlerle Oluyor!

Yeni Nesil The Witcher 3, PC ve Konsollarda Bizlerle Oluyor!

Görsel ve teknik açıdan daha gelişmiş yeni nesil The Witcher 3, hem bilgisayarlarda hem de yeni nesil konsollarda bizlerle oluyor.

2015’te çıkışını yapan ve çıktığı günden beri başarısına başarı katan oyunun yeni jenerasyonda da bizlerle olacağı doğrulandı. Resmî The Witcher Twitter hesabından yapılan açıklamada oyunun yeni nesil versiyonunun geliştirildiği ve bu versiyona oyuna PC ve konsollarda hâlihazırda sahip olanların bedava erişebileceği belirtildi. Yeni nesil The Witcher 3, şu an oyuna sahip olmayanlar için ise ayrı olarak satılacak.

Oyunun şu anki hâlinin hem görsel hem de teknik olarak geliştirilmiş versiyonu olan The Witcher 3 Wild Hunt: Complete Edition’da ışın izleme teknolojisi ve çok daha hızlı yükleme ekranları bizi bekliyor.

“The Witcher 3 yeni jenerasyona geliyor!

Oyunun görsel ve teknik olarak geliştirilmiş bir versiyonu PC ve yeni jenerasyon konsollar için satışa sunulacak & oyuna PC, Xbox One veya PS4’te zaten sahip olanlar için bedava bir güncelleme olarak verilecek.”

Yeni jenerasyon The Witcher 3 için verilen detaylarda henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. Witcher’ın son duyurulan The Witcher: Monster Slayer oyunundan yayımlanan son oynanış videosunu görmek için aşağıdaki yazımızı okuyabilirsiniz.

The Witcher: Monster Slayer Oynanış Videosu Yayımlandı!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. CDPR Seni seviyorum. Tam oyuncuyu anlayan bir şirket. Bazıları gibi DLC olarak da verebilirdi. Respect

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir