Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077: Yeni Bir Ekran Görüntüsü Yayımlandı!

Cyberpunk 2077: Yeni Bir Ekran Görüntüsü Yayımlandı!

Cyberpunk 2077 resmi Twitter hesabından yeni bir oyun içi görsel yayımlandı. Yayımlanan görsel oyundaki adıyla Badlands, bizdeki karşılığıyla taşra bölgesine ait. Görüntüdeki kimi yapılarsa oldukça merak uyandırıcı.

Cyberpunk 2077 ile alakalı yeni içerikler ve haberler gelmeye devam ediyor. Gelen son içeriklerden birisiyse oyundaki Badlands bölgesine yani bizdeki karşılığıyla taşraya ait bir oyun içi ekran görüntüsü oldu.

Sadece fotoğrafa bakarak bir yorum yapmak zor olsada, fotoğrafın verdiği  havaya bakarak oyunun bize güzel bir atmosfer sunacağını söyleyebiliriz. Ayrıca gökyüzünde duran bu devasa yapılar da insanda merak uyandırmıyor değil. Ne olduklarını öğrenmemize ise oldukça az bir süre kaldı. Cyberpunk 2077 19 Kasım günü bizlerle olacak. 3. bir ertelenmenin de olmayacağına eminiz çünkü daha önce CD Project’in CEO’su Adam Kicinski’den bu yönde bir söz aldık.

Cyberpunk 2077’nin Ertelenmesi Artık Söz Konusu Değil

Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077’nin multiplayer modunda mikro ödemelerin bulunacağı tekrar duyurulmuştu. Bu haber bazı sebeplerden ötürü yanlış anlaşılmış olsa da, CD Project yaptığı açıklamalarla işin aslını anlatmaya çalışmıştı. Multiplayer modda mikro ödemeler olsa da, tek kişilik hikaye modunda kesinlikle mikro ödemelere yer verilmeyecek.

Cyberpunk 2077: Ortalığı Karıştıran Mikro Ödeme Haberi!

Her gün bir yenisini duyduğumuz Cyberpunk haberleri bugünlük bu kadardı. Oyunun çıkmasına 2 ay gibi bir süre kalmış olsa bile, yapılan ertelemeler ve CD Project’in sürekli oyuncu kitlesinin merakını taze tutması sayesinde, Cyberpunk delicesine beklenilmeye devam ediyor. İnsanlar bu oyunla ilgili en ufak bir habere bile büyük umutlarla sarılıyorlar. Biz de elimizden geldiğince bu haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz.

Oyunun resmi Twitter hesabına gidip bütün gelişmelerden anında haberdar olmak istiyorsanız bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir