Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Ön Yükleme Vakitleri Oyuncular İle Paylaşıldı

Cyberpunk 2077 Ön Yükleme Vakitleri Oyuncular İle Paylaşıldı

Çıkışına artık sadece günler kalan Cyberpunk 2077 ön yükleme zamanları CD Projekt Red tarafından paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

2020 yılının hiç şüphesiz en çok beklenen yapımlarından olan Cyberpunk 2077‘ye nihayet önümüzdeki Perşembe günü kavuşacağız. İlk çıkış tarihi 16 Nisan olarak açıklandıktan sonra arka arkaya gelen erteleme haberleri ile nihai çıkış tarihi 10 Aralık olarak belirtilen Cyberpunk 2077‘yi çıkar çıkmaz oynamak isteyenler için CD Projekt Red ön yükleme zamanlarını sosyal medya hesapları üzerinden oyuncular ile paylaştı.


Xbox konsol sahipleri için daha şimdiden başlamış olan ön yükleme için PlayStation sahiplerinin ise 8 Aralık tarihine kadar beklemeleri gerekecek. PC kanadına baktığımız zaman ise oyunu GOG üzerinden edinmiş olan oyuncuların 7 Aralık 14:00 itibariyle ön yüklemeye başlayabileceklerini görüyoruz. Cyberpunk 2077 ön yükleme süreci oyunu Steam yada Epic Games Store üzerinden almış olan oyuncular için ise 7 Aralık 19:00‘da başlayacak. Ön yükleme sürecinin ardından 10 Aralık saat 03:00 itibariyle ise oyun nihayet ülkemizde oynanabilir durumda olacak.

Johnny Silverhand Kimdir? Cyberpunk 2077 Öncesinde Tanıyalım

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir