Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 PlayStation 4 Performansıyla Dalga Konusu Oldu

Cyberpunk 2077 PlayStation 4 Performansıyla Dalga Konusu Oldu

Oyun dünyasını adeta kasıp kavuran yapım nihayet çıkış yaptı. Cyberpunk 2077 PlayStation 4 performansı yüzünden Twitter’da dalga konusu oldu.

Cyberpunk 2077 birçok oyuncudan geçer not almayı başarsa da birçok teknik soruna sahip. Sekiz milyon ön sipariş alan ve çıktığı günde aynı anda 1 milyon oyuncu tarafından oynanan yapım Steam listelerinde de zirveye oturdu.

Bununla beraber oyunun hem konsol hem de PC’de yeterince iyi çalışmadığını söylemek mümkün. Oyundaki saniye başına kare sayısı sürekli düşüyor ve oyuncular sık sık grafiksel hatalarla karşılaşıyor.

Cyberpunk 2077 Multiplayer Moduna Sahip Olacak Mı?

Karşılaştıkları komik Cyberpunk 2077 hatalarını sosyal medyada paylaşan oyuncular, Twitter üzerinde de yeni bir akım başlattı.

Özellikle PlayStation 4’te çuvallayan oyun konsol kullanıcılarının yoğun tepkisine maruz kaldı. Karşılaştıkları hataları aşağıdaki örnekte olduğu gibi paylaşan oyuncular geliştirici firma CD Projekt Red’e isyan etti.

Diğer kullanıcılar ise PlayStation 4 oyuncularının paylaşımlarından esinlenerek mizahi paylaşımlar yaptı.

“Bu Cyberpunk 2077’nin PlayStation 4 versiyonu. Çözünürlük kelimenin tam anlamıyla 720p’nin altında ve oyundaki doku paketleri 20 saniyede ancak yüklenebiliyor. Akıl alır gibi değil. Oynanamaz.”

Oyuncular sıklıkla havada duran objeler ve geç yüklenen doku paketleri ile karşılaşıyor. CD Projekt Red’in oyunu en kısa sürede daha stabil bir hale getirmesi bekleniyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir