Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 PlayStation Store İçin Geri Dönmeye Hazırlanıyor

Cyberpunk 2077 PlayStation Store İçin Geri Dönmeye Hazırlanıyor

Hakkındaki tartışmalar bir türlü dinmek bilmeyen Cyberpunk 2077 PlayStation Store için çok yakında yeniden listelenebilir. Detaylar haberimizde.

Piyasaya sürülmesinden çok önce başlayan tartışmaları yaptığı problemli çıkış ile daha da perçinleyen Cyberpunk 2077 pek çok oyuncu için değil bu yılın, belki de son 10 yılın en büyük hayal kırıklığı olmuştu. Özellikle PlayStation 4 ve Xbox One cephesinde yaşanan problemler, oyunu oynanmaz hale getiren hatalara ek olarak söz verilen grafik kalitesinin çok altında bir görsellik ile piyasaya sürülmüş olması Cyberpunk 2077‘nin Sony tarafından PlayStore üzerinden kaldırılmasına sebebiyet vermişti. Aradan geçen aylara rağmen Cyberpunk 2077 hala PlayStore‘a geri dönmüş de değil. Oyuncular da elbette ki Cyberpunk 2077‘nin PlayStore‘da tekrar ne zaman listeleneceğini merak ediyorlar. Bu konu hakkındaki açıklama ise CD Projekt Red CEO‘su Adam Kicinski‘den geldi.

Cyberpunk 2077 PlayStation Store

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve oyunda ciddi düzeltmeler sağlayan 1.2 yamasının ardından Reuters‘a konuşan Kicinski CD Projekt Red ve Sony arasında dostane ilişkiler olduğunu ifade etmiş durumda. Yayınlanan 1.2 yaması ile birlikte ise oyunun PlayStation Store‘a geri dönmesi için oldukça önemli bir adım attıklarını belirtmiş olan Kicinski aynı zamanda Cyberpunk 2077‘nin rafa kaldırılmayacağını ve geliştirmeler yapılmaya devam edileceğini de söylemiş durumda.

Cyberpunk 2077 1.21 Yaması Yayınlandı

Konsol oyuncularının damağında PC oyuncularından çok daha acı bir tat bırakmış olan Cyberpunk 2077 PlayStation Store için geri dönmeye hazırlanırken bakalım CEO Adam Kicinski tarafından verilen vaatler ve tutulması gereken sözler konusunda nasıl bir yol izlenecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir