Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 PlayStation Store İçin Hala Onay Bekliyor

Cyberpunk 2077 PlayStation Store İçin Hala Onay Bekliyor

Geçtiğimiz yılın en tartışmalı oyunu Cyberpunk 2077 PlayStation Store üzerinde yeniden listelenmek için hala gün sayıyor. Detaylar haberimizde.

Son 10 yılın belki de en çok beklenen ve oyuncularda beklenti yaratan oyunu olan Cyberpunk 2077 pek çok ertelemenin ardından geçtiğimiz yılın Aralık ayında çıkışını yaptı. Oyunun çıkışının ardından ise arka arkaya skandallar patlak vermeye başladı. Oyunun vadedilenlerin yanına yaklaşamıyor oluşuna ek olarak oyunun neredeyse her adımında karşılaşılan hatalar da oyuncuların keyfini baltaladı. PC kanadında sorunlar bir nebze göz ardı edilebilir olsa da eski nesil konsollarda oyun neredeyse oynanmayacak haldeydi. Durum böyle olunca Sony’de kolları sıvadı ve tartışmalar yaratan yapımı mağazasından kaldırdı.

cyberpunk 2077 playstation 4

Aradan geçen neredeyse 6 ayın ardından ise Cyberpunk 2077 hala PlayStation Store üzerinde yer almıyor. Geride kalan süre içerisinde oyun irili ufaklı pek çok güncelleme alarak daha stabil bir hale getirildi. Konsollar için de performans iyileştirmeleri yapıldı ancak CD Projekt Red kanadı Sony onayını kapabilmiş değil. Konu ile ilişkin sorulara geliştirici ekipten gelen yanıtlar ise oyunu geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ettikleri, topun artık tamamen Sony‘de olduğu yönünde. Cyberpunk 2077 PlayStation Store üzerinde yeniden listelendikten sonra satış rakamlarının da yeniden yükselişe geçmesi bekleniyor. Buna ek olarak oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X/S güncellemeleri de yolda. Bu güncelleme ile yeni nesil konsollara tamamen entegre hale getirilecek olan Cyberpunk 2077‘nin konsol cephesinde yarattığı hayal kırıklığının ardından nasıl bir performans sergileyeceğini ise zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir