Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 PlayStation Store’dan Kaldırıldı

Cyberpunk 2077 PlayStation Store’dan Kaldırıldı

Oyununun çıkışından itibaren yaşanan çeşitli süreçlerin ve iade konusunun sonucunda Cyberpunk 2077 PlayStation Store’dan Kaldırıldı.

Öncelikle haberimizin oyuncular için ‘iyi’ olarak adlandırılabileceği kısmından bahsedelim. Sony’nin iade vermediği, oyuncuların paralarını alamadığı gibi çeşitli haberleri çok sık alıyorduk. Bu hamle aslında direkt olarak bu sorunu çözdü diyebiliriz. Artık oyuncular iadelerini alabilecekler. Ancak yine de bir son dakika içeriği girdiğimizi de hatırlatalım. Eğer yeni sorunlar gündeme gelecek olursa sitemizde yer vereceğiz.

Cyberpunk 2077 Başlangıç Rehberi

Satışların önüne geçen Sony, bu konuda gerekçe olarak ‘Müşteri Memnuniyeti’ başlığını gösterdi. Aslında CD Projekt Red bu konuda çoktan özür dilemişti ve iadeleri kabul edeceklerini belirtmişti. Ancak Sony komisyonuyla mutlu ve mesut olduğundan olsa gerek, epey bir diretmişti. Son olarak yaptıkları hamleyse beklenmeyen bir sertlikte. Sadece iadeleri kabul etmekle yetinmeyen şirket, oyunun da PlayStore listelenmesinden kaldırılmasına karar vermiş.

Yaptığı “Bir sonraki açıklamaya kadar satışları durduruyoruz, müşteri memnuniyeti sağlamaya çalıştığımız için para iadeleri yapmaya da başlayacağız.” duyurusuyla gündeme son dakika olarak düşen Sony’nin CDPR’a verdiği hisse değeri zararıysa bir hayli yüksek olacak gibi. İade almak için bu link üzerinden hareket edebilirsiniz.

Ayrıca Cyberpunk 2077 cephesinden de alışık olduğumuz sarı arkaplanlı açıklamalardan geldi. Açıklamada genel olarak benzer şeylerden bahsedilse de oyunun geliştirilmeye ve desteklenmeye PlayStation için de devam edileceğine parmak basılmış. Ayrıca isteyen kullanıcıların oyunun fiziksel versiyonunu satın almaya devam edebileceği, bunun yalnızca PlayStation dijital marketi için geçerli olduğunu belirtmişler.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir