Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 PS Store İçin Tekrar Satışa Sunulabilir

Cyberpunk 2077 PS Store İçin Tekrar Satışa Sunulabilir

CD Project Red Başkan Yardımcısı açıklamalarda bulundu. Cyberpunk 2077 PS Store üzerine tekrar çıkması konusunda umutlu olduklarını belirtti.

Cyberpunk 2077 geçtiğimiz yıl eylül ayında çıkışını gerçekleştirdi. Oyuncuların yıllarca yüksek beklentilerle beklediği Cyberpunk 2077 beklentilerin çok altında kaldı. Hatta konsol tarafında oyun oynanılamaz durumda olduğu için Cyberpunk 2077 PS Store mağazasından kaldırıldı. Dün, uzun bir aradan sonra bu konuda bir açıklama yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde devasa bir güncelleme yayımlayan CD Project Red’in Kıdemli Başkan Yardımcısı Michał Nowakowski yaptığı açıklamada “Bir kaç güncelleme yayımladık. Devasa bir güncellemeyi daha dün yayımladık. Yanı sıra bir kaç tane de hata düzeltme güncellemesi de yayımlandı. Her biri bizleri PlayStation Store’a geri dönmek için bir adım daha yaklaştırıyor. Ama yine de son karar Sony‘e ait. Kanımızca uzaklıktan çok daha yakınız ama elbette son karar onların, bekleyip göreceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz aralık ayında PlayStation Store üzerinden kaldırılan Cyberpunk 2077’nin geri gelip gelmeyeceği veya gelecekse ne zaman geleceği hakkında henüz kesin bir bilgi yok. Ancak yapımcılar oyunu PlayStation dijital mağazasında görmek için umutlu ve istekli görünüyor.

Cyberpunk 2077 1.2 Yaması Yayınlandı

CD Project Red geçtiğimiz günlerde yayımladığı 1.2 yaması ile oyundaki en büyük sorunlardan biri olan çökme sorununu gidermiş, oyunun gerçekçiliğini baltalayan polis ve NPC davranışlarını iyileştirilmişti. Son büyük güncelleme ile oldukça iyileştirilen oyun, oyunculara daha iyi bir oyun keyfi sunacak gibi gözüküyor.

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir