Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 The Diner Fragmanı ile Heyecan Dorukta

Cyberpunk 2077 The Diner Fragmanı ile Heyecan Dorukta

Oyunla ilgili detayları gözler önüne sunan Night City Wire’ın yeni bölümü, Cyberpunk 2077 The Diner adındaki kısa bir fragmanla sona erdi.

Saat 19.00’da CD Projekt Red’in resmi Twitch kanalı üzerinden yapılan Night City Wire Episode 4 yayınında oyuna dair birçok detay paylaşıldı. Yaklaşık yirmi beş dakika süren programda oyundaki araç dünyasına dair yeni içerikler görücüye çıktı. Arabaların yanı sıra Night City dünyasındaki tarzlar ve bir cosplay yarışması da programda yer aldı. Heyecanı zirveye taşıyan içerik gösterimi The Diner adındaki sinematik fragman ile sona erdi.

Cyberpunk 2077 The Diner fragman videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

“+ Şimdi, istediğin şey nedir? Süper bir araba mı? Yoksa büyük bir ev mi? Ya da bu şehre hükmetmeyi mi istiyorsun? Geliştirme almadan hiçbir yere varamazsın. İhtiyacın olan şey daha hafif bir dokunuş, daha kuvvetli bir omurga…

Çünkü Night City’i ele geçirmek kolay olmayacak.

-Varım.

Bir lokantada geçen sinematik videoda ana karakter V’nin başka bir karakterle olan konuşmasına şahit oluyoruz. Gizemli karakter Night City’i ele geçirmek için gerekenleri anlatırken sinematik fragman aksiyon sahneleriyle devam ediyor. Ana karakter V’nin “varım” demesiyle sona eren fragman kısa sürede yüz binlerce izlenmeye ulaştı.

Night City Wire Episode 4’te yayınlanan tüm içerikler hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıdaki içeriğimize göz atabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 Night City Wire Episode 4 Özeti – Tüm Detaylar

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir