Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 The Witcher 3 ‘ten Daha Kısa Sürecek

Cyberpunk 2077 The Witcher 3 ‘ten Daha Kısa Sürecek

Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamalara göre Cyberpunk 2077 The Witcher 3 ‘e kıyasla daha kısa bir hikayeye sahip olacak. Detaylar haberimizde.

CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve duyurulduğu ilk günden bu yana hayranlar tarafından merakla beklenen Cyberpunk 2077 gelen erteleme haberlerinden sonra nihayet 19 Kasım tarihinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncuların büyük bir beklenti içerisinde bekledikleri oyun geçtiğimiz gün düzenlenen üçüncü Night City Wire etkinliğinde bizlere sistem gereksinimleri ve oyundaki çeteler gibi pek çok detayı da sunmuştu. Bu etkinliğin ardından konuşan ekibin Kıdemli Görev Tasarımcı koltuğunda oturan Patrick K. Mills oyun süresine dair bazı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalara göre Cyberpunk 2077 The Witcher 3 ile kıyaslandığında daha kısa sürecek.

Cyberpunk 2077 The Witcher 3

Mills konuya ilişkinCyberpunk 2077‘de hikayenin The Witcher 3‘e göre daha kısa olacağını biliyoruz, çünkü The Witcher 3‘ün ana hikayesi hakkında çok fazla şikayet aldık. İstatistikler bize bu oyunu çok fazla insanın oynadığını gösteriyor ama çok azı sonunu getirebilmiş. Hikayemizin tamamını görmenizi istiyoruz, bu yüzden de ana hikayeyi kısalttık” ifadelerini kullandı. The Witcher 3‘ün ana hikayesi DLC‘ler dahil edilmeden ortalama 51.5 saat sürüyor. Bu durum DLC‘ler de işin içine dahil edilince 172 saate kadar çıkabiliyor.

Cyberpunk 2077 için de ücretli ve ücretsiz DLC‘ler yayınlanacağı geçtiğimiz günlerde geliştiriciler tarafından açıklanmıştı. Bunlar hikayeye doymayan oyuncular için iyi bir seçenek olacak gibi görünüyor. Bunun yanında oyunun oldukça geniş bir açık dünyaya sahip olacağını da hatırlatmakta fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

2 Yorumlar

  1. 3 ayrı karakter ve 3 ayrı hikaye denmişti yanlış hatırlamıyorsam. Acaba her biri için mi bu geçerli yoksa üçü toplamı Witcher 3 ten kısa olacak orayı tam idrak edemedim.

    • üç adet apayrı hikayeden çok, seçtiğimiz karaktere göre hikayedeki bazı detaylar ve RPG ögeleri değişiklik gösterecek. tek bir oynanıştan bahsediyor yani

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir