Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077’den Spoiler Niteliğinde Görseller Paylaşıldı

Cyberpunk 2077’den Spoiler Niteliğinde Görseller Paylaşıldı

Merakla beklenen oyun Cyberpunk 2077 spoiler görüntüleri oyunun resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

CD Projekt Red’in yeni amiral gemisi Cyberpunk 2077’nin resmi Twitter hesabı sık sık yaptığı paylaşımlarla bekleyen kitleyi güncel tutuyor. Bu bağlamda gün içerisinde birtakım “spoiler” görüntüleri paylaşıldı. Tweet’e aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yapılan paylaşımda Keanu Reeves‘in canlandırdığı Johnny Silverhand‘in Porsche model arabasını görüyoruz. Spoiler kelimesinin dilimizde birçok karşılığı mevcut. Arabalarda “rüzgarlık” anlamına gelen spoiler kelimesi; aynı zamanda dizi, film, kitap ya da herhangi bir hikayenin anlatıldığı eserlerde “kilit bilgi” anlamına da geliyor.

Johnny Silverhand Kimdir? – Cyberpunk 2077 Öncesinde Tanıyalım

Çeşitli mecralarda “sürprizbozan” olarak da Türkçeye kazandırılan spoiler kelimesinin anlam zenginliği bu tweet içinde de yer almış. “Massive Cyberpunk 2077 spoilers” açıklamasıyla paylaşılan gönderide Johnny Silverhand’in arabasının rüzgarlıklarını görüyoruz.

Cyberpunk 2077 spoiler paylaşımı, oyunun resmi Twitter hesabının bugüne kadar yaptığı tek mizahi paylaşım değil. Hem akıllıca bir pazarlama kampanyası yürüten hem de diğer oyunların Twitter hesaplarına da gönderme yapan @CyberpunkGame; oyun için hızla büyüyen heyecanı ikiye katlıyor.

Video oyun dünyasının sabırsızlıkla beklediği yapım Cyberpunk 2077, oyuncuları transhümanizm ve distopik kavramların harmanlandığı devasa bir metropole götürecek. Oyun 19 Kasım tarihinde PC, PlayStation 4, Xbox One ve Stadia platformları için çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir