Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk2077’den Fan Yapımı Film

Cyberpunk2077’den Fan Yapımı Film

The Witcher serisinin yapımcısı CD Projekt Red’in son projesi Cyberpunk2077 bu sonbaharda geliyor. Oyun için şimdiden bir fan yapımı film çekildi!

Cyberpunk2077, kabaca gelecek temalı bir FPS oyunu. Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Stadia ve PC platformlarına 2020 sonbaharında çıkması bekleniyor. Yapımcı CD Projekt Red‘in RPG serisi The Witcher‘ın başarılarından sonra iyice büyüyen fan kitlesinin de etkisiyle Cyberpunk için büyük bir beklenti oluştu. Günümüzün en sevilen oyun geliştiricilerinden olan CD Projekt Red de Keanu Reeves gibi aktörlerle olsun, Netflix‘in The Witcher dizisiyle olsun bu “hype”ı yüksek tutmak konusunda başarılı bir iş sergiliyor.

Oluşan bunca fan kitlesi ve beklentinin ardından Vi-Dan Tran isimli bir film yönetmeni Cyberpunk2077 için bir fan filmi çekmeye karar vermiş. Oldukça kaliteli bir iş çıkardıklarını söylemek gerek. Oyunun resmi Twitter hesabında paylaştığı film ve tweet şu şekilde:

 

Bu gibi fan yapımı oyun uyarlaması filmler destek görmeyi hak ediyor. CD Projekt Red‘i de filme verdikleri destekten dolayı kutlamak lazım. Bu tarz fan yapımı bir film bizim de ekibimizin elinden çıkmıştı. This War of Mine oyunundan esinlerek çekilmiş Türk yapımı “Bu Benim Savaşım” filmine bir göz atmanızı öneririm.

Hakkında Ahmet Taha Koçtaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir