Anasayfa > Oyun Haberleri > Dark Fracture, Psikolojik Korku Estetiğiyle 2022’de Çıkıyor

Dark Fracture, Psikolojik Korku Estetiğiyle 2022’de Çıkıyor

Feardemic ve Twisted II Studios tarafından geliştirilen yeni psikolojik korku oyunu Dark Fracture, 2022’nin sonunda tüm platformlara çıkıyor.

Yakın zamanda oynanabilir demosunun Steam’e düştüğü Dark Fracture’un yapımcıları, yakın zamanda yaptıkları bir Reddit soru cevap etkinliğinde oyunun ilgilileri için bazı duyurular yaptılar. Oyunun tam sürümünü çıkarmak için kesin karar verdiklerini, çıkış tarihi için planlarını ve oyunun içeriği ile ilgili bazı detaylar verdiler. Detaylar ise şu şekilde:

90’lı yılların sonuna doğru Kuzeydoğu Amerika taraflarındaki bir ormanlık alanda geçen Dark Fracture sizi tüylerinizi diken diken eden bir “vücut çitliğine” sürüklüyor. Edward isimli trajik bir geçişi olan bir karakteri yönettiğiniz bu tüyler ürpertici ortamda Edward’ın hayatta kalmasını sağlayan tek şey cebindeki bir ilaç kutusu. İçindeki sıkıntılarla zar zor baş edebilen Edward duygularını dizginlemek için her gün erken saatte kalkıyor ve işiyle meşgul olarak kendini yatıştırıyor. Ancak Edward’ın içinde her geçen gün artan sinsi duygular başına çok büyük bir bela açmak üzere.

11bit Studios Gelecekteki Oyunlarında Unreal Engine Kullanacak

Edward’ın bu vücut çiftliğinde hayatta kalması ve çalıştığı işyerinin gizemlerini çözmeye çalıştığı bu oyunda tıpkı önceden Amnesia oyunlarına gördüğümüz gibi bir akıl sağlığı özelliği var. Karakterinizin akıl sağlığı belirli bir seviyeye düştüğünde hayata kalmanız çok daha zorlaşıyor, hatta ölebiliyorsunuz. Edward’ın etrafında dönen gerçek dışı olaylar ve beraber çalıştığı insanların son derece gizemli ve şüphe uyandırıcı davranışları da her şeyin üstüne tuz biber oluyor. Bunların üstüne oyunda hayatta kalma elementleri de var, yani gizemleri çözmeye çalışırken, etrafınızdaki paranormal olayların üstesinden gelmeye çalışırken bir de üstüne karakterinizin hayatta kalması ve etrafındaki bulmacaları çözmesi için eşyalar bulmanız gerekiyor.

Dark Fracture

Bağımsız yapımcılar taradından geliştirilen küçük bir oyun olsa da ilgi çekici bir korku oyunu  olan Dark Fracture, 202’nin sonlarına doğru PC, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X / S ve Nintendo Switch için çıkıyor. Dark Fracture’ın demosunu oynamak için Steam’de Dark Fracture: Prologue indirebilir ve oyunu kendiniz deneyebilirsiniz. Oyunlar ile ilgili yeni haberler ve sahne arkası bilgileri için sitemizi takipte kalın!

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir