Anasayfa > Oyun Haberleri > Days Gone PC Sürümü İddiaları Sony Tarafından Yalanlandı

Days Gone PC Sürümü İddiaları Sony Tarafından Yalanlandı

Geçtiğimiz günlerde Days Gone PC platformuna gelecek iddiası ile heyecanlanmış olsak da Sony kanadı hevesimizi kursağımızda bıraktı. Detaylar haberimizde.

2017 yılında PlayStation özel oyunu olarak çıkışını gerçekleştirmiş olan Days Gone pek de fena sayılmayacak bir başarıya imza atmıştı. Metacritic ekibinden 71 puanı kapan oyun için kullanıcılar ise 8.1 gibi görece olarak daha yüksek bir notu oyuna vermişlerdi. Geçtiğimiz günlerde Amazon Fransa‘nın oyunu PC için listelemesi ile ”Horizon: Zero Dawn sonrası bir PlayStation özel oyunu daha PC platformuna gelebilir mi” sorusunu akıllara getirmişti.

Days Gone PC

Özellikle PC oyuncularını fazlasıyla heyecanlandıran bu haber için Sony kanadından bir açıklama geldi. Days Gone PC sürümü için konuşan yetkililer oyun hakkında yapılan listelemenin doğru olmadığını açıkladılar. Yetkililer her ne kadar listelemenin doğru olmadığını açıklasalar da bazı oyunculara göre Horizon: Zero Dawn‘ın açtığı yoldan Days Gone da gelecek.

Bu iddiayı destekleyen bir diğer kanıt ise Horizon: Zero Dawn‘ın PC platformu için geleceğinin resmi olarak açıklanmadan önce benzer bir şekilde listelenmiş olması. Bakalım Sony yetkililerinin yaptığı açıklamaların aksine ilerleyen dönemlerde Days Gone‘da PC yolcusu olan oyunlardan olacak mı?

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir