Anasayfa > Oyun Haberleri > DC Fandome Etkinliğinde Yeni Oyun ve Film Duyuruları Yapılacak

DC Fandome Etkinliğinde Yeni Oyun ve Film Duyuruları Yapılacak

Merakla beklenen DC Fandome etkinliği ile birlikte hayranlar merakla beklenen filmler ve oyunlar hakkında yeni bilgilere kavuşacaklar. Detaylar haberimizde.

22 Ağustos tarihinde düzenlenecek ve tamı tamına 24 saat sürecek olan etkinlikte DC‘nin önümüzdeki dönem planları hakkında detaylı bilgi edinme şansına sahip olabileceğiz. Merakla beklenen Wonder Woman 1984 gibi filmlerin yanı sıra DC Fandome etkinliğinde oyuncuların da dikkatini çekecek yeni duyuruların yapılması bekleniyor. Bu duyuruların başında ise Rocksteady tarafından geliştirilen yeni Suicide Squad oyunu olması bekleniyor. Yeni bilgiler elde edeceğimiz bu oturum ise 23 Ağustos saat 03:00‘da başlayacak.

DC Fandome

DC Fandome etkinliğinde Suicide Squad oyununun yanı sıra biz oyuncuları ilgilendiren başka açıklamalara da yer verilecek. WB Games Montreal tarafından geliştirilen yeni oyunlar hakkında da bilgi sahibi olmayı beklediğimiz etkinlikte elde edeceğimiz detaylar şimdiden merakla bekleniyor. Tüm bunların yanı sıra çizgi romanlar, diziler, filmler ve diğer çeşitli projeler hakkında da DC cephesinden önemli bilgiler verilecek olan etkinlikte bakalım bizleri ne gibi sürprizler bekliyor olacak? Etkinliğin online olarak gerçekleşeceğini hatırlatmakta da fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir