Anasayfa > Oyun Haberleri > Dead by Daylight Oyuncu Rekorunu Kırdı

Dead by Daylight Oyuncu Rekorunu Kırdı

Oyun dünyasının sevilen ve en popüler korku yapımlarından olan Dead by Daylight oyuncu rekorunu kırdı ve 100 bini geride bıraktı. Detaylar haberimizde.

İlk çıkışını 2016 yılında gerçekleştiren ce Behaviour Games tarafından geliştirilmiş olan korku oyunu Dead by Daylight hem o dönemlerde neredeyse zirve noktasına ulaşmış olan korku oyunlarının en popüler örneklerinden biri, hem de aradan geçen yıllara rağmen bugün bile pek çok oyuncu tarafından severek takip ediliyor. Sabun köpüğü gibi bir anda kabarıp ardından hızla sönen korku yapımlarının yanında yerini sağlamlaştırdığını artık tam manasıyla kanıtlamış olan Dead by Daylight bunu oyuncu sayısına da yansıtmayı başarıyor. Steam Database‘in verilerine göre Dead by Daylight 100 bin oyuncuyu da geride bıraktı ve kendi eşzamanlı oyuncu rekorunu kırmayı başardı.

30 Haziran tarihinde tamı tamına 105.093 eş zamanlı oyuncuya ulaşan yapımın bu başarısındaki önemli bir etken de Steam‘in yaz indirimleri. Bu indirim döneminde yapım 31 TL‘den 18.60 TL‘ye düşmüş vaziyette. Normal şartlar altında bile uygun sayılabilecek fiyatına ek olarak böyle bir indirim almış olması onu senenin bu en büyük indirim dönemlerinden birinde en çok tercih edilen oyunlar arasına sokmayı başardı. Elbette ki yapımın popülerliğini kaybetmek bir yana, arttırmasının arkasında geliştiricilerin oyunu sürekli olarak güncel tutmaları ve yeni karakterler ile içerikleri oyuna başarıyla entegre etmeleri de geliyor. Oyun Stranger Things, Silent Hill ve Resident Evil gibi bir dizi popüler yapımdan da karakterler içeriyor. Tüm bu ilgi çekici işbirlikleri de oyunun yıldızının parlamasında etkili olan bir diğer unsur.

Resident Evil Dead by Daylight Evrenine Konuk Oluyor

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir