Anasayfa > Oyun Haberleri > Death Stranding 2 Haziran’da PC’ye Geliyor!

Death Stranding 2 Haziran’da PC’ye Geliyor!

Hakkında birçok farklı görüş belirtilen Hideo Kojima yapımı Death Stranding, 2 Haziran tarihinde bilgisayar platformuna geliyor.

Kimisinin çok sevdiği, kimisinin kargo simülatörü olarak nitelediği fakat tartışılamaz şekilde geçtiğimiz yılın en çok ses getiren oyunlarından biri olan Death Stranding’in bilgisayara ne zaman geleceği açıklandı. 505 Games’in yayınladığı ilk fragmanda oyunun 2 Haziran’da bilgisayarda oynanabileceği belirtildi. Oyunun PC versiyonuyla ilgili birkaç özellik de bekleyenlerin beğenisine sunuldu.

Videodaki Half-Life detayı ve oyundaki fotoğraf modu, yüksek kare hızı gibi ekstra özellikler dikkat çekti. 2 Haziran’da bilgisayarda oynanabilecek olan Death Stranding oyununun ilk PC fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Death Stranding’in ön siparişini Steam veya Epic Games Store’dan 400 TL’ye verebilirsiniz. Ön sipariş bonusu olarak oyunu sonraki aşamalarda satın alanlara oranla daha çok kozmetik ve wallpaper kazanacaksınız. Oyunun birçok kozmetik eşyası ise hikayede ilerleyerek açılacak.

Kojima, Death Stranding’e yöneltilen eleştirilere toplumun değişime sıcak bakmadığı yönünde bir cevap vermişti zamanında. Konuyla ilgili haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir