Anasayfa > Oyun Haberleri > Death Stranding Director’s Cut PS5’e Özel Olabilir

Death Stranding Director’s Cut PS5’e Özel Olabilir

Kojima Productions’ın sevilen oyunu Death Stranding kendi Director’s Cut versiyonuna sahip olurken oyuna gelen derecelendirme yalnızca PS5 oyuncularını mutlu edecek gibi görünüyor.

E3 2021‘de gösterime sunulan ilginç ve Metal Gear referanslarıyla dolu tanıtım videosu ile karşımıza çıkan Death Stranding Director’s Cut birkaç hafta içinde çıkacağı duyurusuyla oyunun arka planında neler olduğunu merak eden oyuncuları heyecanlandırmıştı.

Director’s Cut haberinden kısa bir süre sonra Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu tarafından derecesini alan versiyonun normal oyundan pek bir farkı yok. Tekrardan kan, yoğun şiddet, kısmi çıplaklık ve sert dil ile birlikte Yetişkin +17 derecesinin verildiği sitede asıl göze çarpan şey platform kısmı. Yalnızca PlayStation 5 ismini içeren platform kısmı ne yazık ki Director’s Cut‘ın PS5 Exclusive oyunları arasında yerini alabileceğini gösteriyor. Bunun anlamı da, Kojima Productions‘a ya da Death Stranding‘in yapımına ilgi duyuyorsanız bu versiyona erişebilmek için PlayStation 5‘e sahip olmanız gerekecek.

Death Stranding Director’s Cut‘ın çıkış tarihi henüz belli olmamakla birlikte ‘yakın bir zamanda’ çıkacağını belirtelim. Ayrıca Kojima ile ilgili başka haberler arıyorsanız sizi bir başka ilginç habere alalım:

Kojima Stadia İçin Korku Oyunu Yapıyordu

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir