Anasayfa > Oyun Haberleri > Kojima Stadia İçin Korku Oyunu Yapıyordu

Kojima Stadia İçin Korku Oyunu Yapıyordu

Geliştirdiği oyunlar ile adından fazlasıyla söz ettiren Hideo Kojima Stadia oyun projeleri iptal edilmeden önce bir korku oyunu yapıyordu.

Oyun dünyasına Metal Gear gibi dev bir ismi sunan, yakın zamanda ise Death Stranding gibi bir başyapıta imza atan Hideo Kojima’nın Google Stadia için bir korku oyunu geliştirdiği ortaya çıktı. Stadia’daki oyun geliştirme projelerinin iptali ile pek çok proje rafa kalksa da Kojima’nın oyunu için işler biraz daha karışıktı.

Bu ayın başında Stadia oyun geliştirme stüdyolarını kapattığını duyurmuştu. Bu kapanma ile birlikte Stadia için özel olarak geliştirilen pek çok oyun projesi de rafa kaldırılmış oldu. Kapanıştan sonra ortaya çıkan rapora göre ise Stadia’ya özel oyun geliştiren isimlerden biri ise Hideo Kojima idi. Ancak Kojima’nın projesi rafa kalkan diğer oyunların aksine stüdyolar kapandığı için değil, doğrudan Google yönetimi tarafından iptal edilmiş gibi görünüyor.

Oyunun bölümlerden oluşacağı bilgisi VGC tarafından paylaşılan raporda yer alsa da oyun hakkındaki bilgiler bunlarla sınırlı. İptalin ardından Kojima’nınBu iptale ne kadar üzülsem de oyun endüstrisi böyledir” açıklamasında bulunduğu raporda yer alıyor.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir