Anasayfa > Oyun Haberleri > Death Stranding Satış Rakamları Açıklandı

Death Stranding Satış Rakamları Açıklandı

Kojima Productions Death Stranding satış rakamları hakkında açıklamda bulundu. Aldığı onca eleştiriye rağmen oyun, satış anlamında stüdyoyu memnun etmiş görünüyor.

Son zamanların en sıra dışı ve tartışmaya konu olan oyunlarından birisi hiç kuşku yok ki Death Stranding. Gerek oyuncuları gerekse de basın mecralarını ikiye bölen oyun, olumlu olumsuz pek çok eleştiriye maruz kaldı. Birçok kişi Death Stranding’i kargo simülatörü olarak tanımlamış, oynanışından ötürü sıkıcı olduğunu ve bu yüzden satış anlamında başarısız olacağını söylemişti ama yapılan açıklamalar farklı bir duruma işaret ediyor.

Death Stranding Satış Rakamları

Bizzat Kojima Productions tarafından yapılan açıklamalara ve paylaşılan verilere göre Death Stranding, Mart 2021 tarihi itibariyle PS4’te ve bilgisayarlarda 5 milyondan fazla kopya sattı. Açıklamayı yapan kişi ise Kojima Productions’ın üst düzey yöneticilerinden birisi olan Jay Boor. Boor, bu sayının hiç de fena olmadığını ve şirket olarak Death Stranding satış rakamları konusunda oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Death Stranding Satış Rakamları

Bunun yanı sıra yakın zamanda çıkış yapacak olan Death Stranding Director’s Cut‘ın da stüdyonun gelirini yükseltmesi bekleniyor. PlayStation 5’e özel çıkış yapacak olan Director’s Cut, 24 Eylül’de oyuncularla buluşacak. Eğer oyuna PlayStation 4’te sahipseniz ufak bir ücret karşılığında PlayStation 5 haline yükseltme imkanına sahip olacaksınız. Oyunu doğrudan PlayStation 5 üzreinden almanız da mümkün. Director’s Cut yeni özellikler, modlar ve silahların yanı sıra görsel iyileştirmeler de sunacak.

Genshin Impact 2.1 Sürümü İle Balıkçılığı Getirebilir

Kojima’nın bir önceki oyunu olan 2015 çıkışlı Metal Gear Solid V ise 6 milyonluk bir satış rakamına ulaşmıştı. Death Stranding, Kojima’nın Konami’den ayrıldıktan sonra geliştirdiği ilk oyun olma özelliğini de taşıyor. Kojima’nın bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği ve karşımıza ne ile çıkacağı ise şimdilik belirsiz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir