Anasayfa > Oyun Haberleri > Deathloop 2021 Yılına Ertelendi

Deathloop 2021 Yılına Ertelendi

Prey ve Dishonored gibi yapımlardan tanıdığımız Arkane Studios tarafından geliştirilen Deathloop 2021 yılına ertelendi. Detaylar haberimizde.

Yapımcılığını Arkane Studios’un üstlendiği ve Bethesda imzası taşıyan Deathloop’tan üzücü bir haber geldi. Haziran ayında gerçekleşen PS5 etkinliğinde oynanış videosunu da gördüğümüz Deathloop oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz sene E3’te duyurulan FPS oyunu Deathloop’un çıkışı 2021 yılına ertelendi. 

Deathloop

Deathloop’un çıkış tarihini 2021 2. çeyreğe erteleme kararı aldık.

Deathloop’ta amacımız sizleri şık bir dünyada daha önce görmediğiniz mekanlara götürecek imza bir Arkane oyunu sunmak.

Aynı zamanda Arkane Lyon’daki herkesin sağlığı ve güvenliği en önemli önceliğimiz. Evden çalışma düzenine geçtiğimizden beri hem bir Arkane oyunu aynı zamanda da gerçek bir yeni nesil deneyimini kaliteli seviyede aktarmanın beklenenden uzun sürdüğünü fark ettik.

Bu fazladan zaman ekibimizin sizin onlardan beklediğiniz seviyede eğlenceli ve karakterli bir Deathloop dünyası yaratmasına olanak sağlayacak.

Bunun Deathloop için doğru karar olduğunu biliyoruz ve bu durumda sizi daha uzun süre beklettiğimiz için hayal kırıklığımızı ve üzüntülerimizi paylaşıyoruz.

Desteğiniz ve heyecanınız için teşekkür ederiz. Olumlu geri dönüşleriniz bizlere evlerimizden çalıştığımız dönemde enerji verdi. Deathloop’tan daha fazla detay paylaşmak için sabırsızlanıyoruz bu yüzden gözlerinizi yakında gelecek güncellemeler için açık tutun

-Arkane Lyon

Bu her ne kadar üzücü bir gelişme olsa da yapımcı ekibin de belirttiği üzere Deathloop’un beklenen kalitede çıkması için gerekli bir adım. Açıklamada da belirtilen ve yakında gelecek olan gelişmeleri ise sizlere aktarmayı sürdürüyor olacağız.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir