Anasayfa > Oyun Haberleri > Deathloop Fragmanı İle İlk Kez Karşımızda!

Deathloop Fragmanı İle İlk Kez Karşımızda!

Arkane Studios’un ellerinden çıkan Deathloop dün gece düzenlenen PlayStation 5 etkinliğine fragmanı ile damga vurdu. Detaylar haberimizde.

Özellikle Dishonored serisi ile oyuncuların büyük beğenisini toplamayı başarmış olan Arkane Studios tarafından geliştirilen Deathloop fragmanı ile dün ilk kez karşımıza çıktı. Oyunun dağıtımcılığını ise Bethesda üstelenecek. Dishonored serisinden aşina olduğumuz çoğu oyun mekaniğinin kullanıldığı oyun oldukça etkileyici bir görselliğe de sahip. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Deathloop‘un fragmanı ile baş başa bırakalım.

Deathloop ile oyuncular iki suikastçı arasındaki mücadelenin tam ortasına düşecekler. Blackreef adlı bir adada geçecek olan yapımda yine Dishonored serisinden aşina olduğumuz üzere görevinize giden yolda ve hedefinize yaklaşırken farklı tarzlar kullanabileceksiniz. Gizlilik yada kaos seçenekleri tamamen oyuncuya bırakılmış durumda. Oyunun ismi olan Deathloop ise yapımın en dikkat çekici noktalarından birine parmak basıyor. Oyun içerisinde tekrar tekrar öldüğümüz bir döngü içinde kendimizi bulacağız.

Colt ve Julianna kendilerini bu döngü içerisinde bulmuş olan karakterlerimiz. İçlerinden biri öldüğü zaman farklı bir bölgede tekrar uyanıyor ve macera devam ediyor. Julianna bu ölüm döngüsünden hoşlanırken Colt ise döngüyü kırmanın tek yolunun Julianna‘yı öldürmek olduğuna inanıyor. Döngüden hoşlanan Julianna ise bu durumu devam ettirmek için Colt‘un peşinde. Oyun karşımıza 2021 yılı içerisinde çıkacak. Şimdilik PC ve PlayStation 5 için duyurusu yapılmış olan oyunun Xbox için ise geleceği şimdilik belirsiz görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir