Anasayfa > Oyun Haberleri > Deathloop Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

Deathloop Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

Karşımıza ilk olarak PlayStation 5 etkinliğinde çıkan Deathloop çıkış tarihi için yapılan bir sızıntı ile gündemde. Detaylar haberimizde.

PlayStation 5 etkinliğindeki tanıtımı ile geceye damgasını vurmayı başarmış oyunlardan biri olan Deathloop özellikle Dishonored serisi ile tanıdığımız Arkane Studios tarafından geliştiriliyor. PlayStation 5‘in çıkış oyunlarından biri olması planlanırken yapılan bir erteleme ile 2021 yılına ertelenen oyun bu haber ile birlikte oyuncuları da hayal kırıklığına uğratmıştı. PlayStation 5 ve PC platformları için çıkışını gerçekleştireceği duyurulan Deathloop hakkında yapılan yeni sızıntılar çıkış tarihi için de bilgiler içeriyor.

PlayStation Store‘un Yeni Zelanda ayağından yapılan listelemeye göre merakla beklenen oyunun karşımıza çıkacağı tarih 5 Mayıs 2021. Sızdırılan bu tarih elbette ki oyunun yalnızca PlayStation 5 sürümü için geçerli olsa da PC kanadında da bu tarihin geçerli olması çok büyük bir olasılık. İlk erteleme haberinde Deathloop‘un çıkış tarihi 2021 yılının bahar ayları olarak belirtilmişti. 21 Mayıs tarihi de bu açıdan bakıldığında isabetli görünüyor. Ancak yine de bu tarihin resmi olarak açıklanmadığını bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir