Anasayfa > Oyun Haberleri > Deathloop Geliştiricileri Bir Videoyla Oyun Mekaniklerini Anlattılar

Deathloop Geliştiricileri Bir Videoyla Oyun Mekaniklerini Anlattılar

Deathloop geliştiricileri merakla beklenen oyunları için yayınladıkları yeni videoda bizleri bekleyen mekanikleri açıklamış durumdalar. Detaylar haberimizde.

Dishonored serisi ile oyuncuların büyük beğenisini toplamış olan Arkane Studios tarafından geliştirilen Deathloop duyurulduğu ilk günden bu yana oyuncular tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Yayıncılığını ise Bethesda‘nın üstleneceği oyunda kendimizi bir suikastçı olarak bulacağız. Sürekli tekrar eden bir zaman döngüsü içerisinde hedeflerimizin peşinden koşacağımız oyunda tıpkı Dishonored serisinde olduğu gibi çeşitli özel güçlere de sahip olacağız. Özel güçlerimizin yanı sıra elbette bir suikastçı olarak farklı ve özelleştirilebilen silahlar da oyunda büyük bir yer teşkil edecek. Deathloop geliştiricileri de tüm bunları açıkladıkları bir video ile oyuncuların akıllarındaki soru işaretlerini gidermeyi amaçlamış durumdalar.

Deathloop Yeni Fragmanı ile Karşımızda

Oyunda biz hedeflerimizin peşinden koşarken zaman zaman bizim peşimizden koşabilen bir de rakip suikastçı olabilecek. Juliana adlı bu rakip karakter oyuna da farklı bir tempo katacak. Farklı bir oyuncu tarafından oynanabilecek olan Juliana karakterini dilerseniz siz de başka bir oyuncunun peşine düşmek için kullanabileceksiniz. Fakat bu oyunun online odaklı olduğu anlamına da gelmiyor. Oyunu dilerseniz tek başınıza da rahatça deneyimleyebileceksiniz. Yine de Juliana‘nın peşinizde olmasının heyecanından vazgeçmek istemezseniz karakteri yapay zekanın kontrolüne bırakmak da bir seçenek olarak sunulacak. Arkane Studios‘un imzası sayılabilecek farklı sanat tasarımı ve oyuncuya görevi farklı yollardan tamamlamak konusunda sunacağı özgürlük ile merakla beklenen Deathloop 21 Mayıs tarihinde PC ve PlayStation 5 platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir