Anasayfa > Oyun Haberleri > Deathloop Yeni Fragmanı İle Karşımızda

Deathloop Yeni Fragmanı İle Karşımızda

Arkane Studios’un geliştiriciliğini üstlendiği ve merakla beklenen Deathloop yeni fragmanı ile dün gece oyuncularla buluştu. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yılın Haziran ayında düzenlenen PlayStation 5 etkinliğinde ilk fragmanı görücüye çıkan Deathloop o tarihten bu yana oyuncular tarafından büyük bir merak ve heyecan ile takip ediliyor. Dishonored serisi ile adını duyuran Arkane Studios‘un geliştirici, Bethesda‘nın ise yayıncılığını yaptığı oyunda birbirini öldürme amacı taşıyan iki amansız suikastçının mücadelesine ortaklık edeceğiz. Oyunda adından da anlaşılacağı üzere tekrar ve tekrar ölümün kucağına düştüğümüz bir günü yaşayacağız. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri gece itibariyle sona eren State of Play etkinliğinde yayınlanan yeni Deathloop fragmanı ile baş başa bırakalım.

Arkane Studios‘un yine kendine has görsel tarzını konuşturduğu videoda iki suikastçı arasındaki mücadeleye ve bu mücadele esnasında oyuncuya sunulacak olan özgürlüğe dikkat çekilmiş durumda. Videoda da görülebileceği üzere oyuncular düşmanlarının üstesinden gelmek için silahlarının yanı sıra gizliliğe ve özel yeteneklerine de güvenebilecekler. Farklı oyun tarzları ve yaklaşımların benimsenmesine izin verecek olan yapısı ile şimdiden merak uyandıran Deathloop 21 Mayıs tarihinde PlayStation 5 ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir