Anasayfa > Oyun Haberleri > Deathloop Gold Statüsüne Erişti

Deathloop Gold Statüsüne Erişti

PlayStation 5 Showcase etkinliğinde ilk kez tanıtılan Deathloop Gold statüsüne erişerek çıkışa hazır olduğunu müjdeledi. Detaylar haberimizde.

Dishonored ve Prey gibi yapımlar ile tanıdığımız oyun dünyasının sevilen geliştiricilerinden olan Arkane Studios tarafından geliştirilen ve yayıncılığını ise Bethesda‘nın üstlenmiş olduğu Deathloop ilk tanıtımından bu yana oyuncuların yakın markajında. Dishonored‘ın sevilen akıcı mekaniklerini bambaşka bir oyunda bambaşka bir şekilde karşımıza çıkartmaya hazırlanan Arkane Studios son oyunları Deathloop ile beklentilerimizi epey yükselttiler. Geçtiğimiz gün Deathloop‘un resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bir gönderi de oyunculara müjdeli haberi vermiş oldu.

Deathloop, En Az Eylül 2022 Tarihine Kadar PS5’e Özel Olacak

Daha önce birkaç kez ertelemelere maruz kalmış olan yapım yapılan paylaşıma göre nihayet gold statüsüne erişmiş vaziyette. Bu da oyunun yapımının tamamlandığı ve çıkışa hazır olduğu anlamına geliyor. Bu noktadan sonra oyun için herhangi bir erteleme olması beklenmese de yakın zamanda yaşadığımız Cyberpunk 2077 örneği gold statüsüne erişen yapımlara biraz daha temkinli yaklaşmamız gerektiğini bize öğretmişti. Zira oyun gold olduktan sonra da erteleme almıştı. Ancak Deathloop için şimdilik böyle bir durum söz konusu değil ve Cyberpunk 2077 münferit bir örnek. PC ve PlayStation 5 konsolları için çıkışını gerçekleştirecek olan Deathloop‘u 14 Eylül tarihinde görmeyi bekliyoruz. Bizleri Blackreef adasına götürecek olan yapımda birbirleri ile mücadele içerisinde olan iki suikastçının arasındaki rekabete tanıklık edeceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir