Anasayfa > Oyun Haberleri > Deathloop İçin Bol Aksiyonlu Yeni Fragman Paylaşıldı!

Deathloop İçin Bol Aksiyonlu Yeni Fragman Paylaşıldı!

 Deathloop için bol aksiyon içeren ve ”Bir taşla iki kuş” adı verilen yeni bir fragman paylaşıldı. Fragman ilk olarak, düzenlenen PlayStation 5 Showcase etkinliğinde gösterildi. Detaylar haberimizde.

Deathloop 2021 Yılına Ertelendi

16 Eylül 2020 TSİ 23.00’da düzenlenen PlayStation 5 Showcase etkinliğinde yeni oyunlar ve konsolun fiyatıyla beraber çıkış tarihini öğrenmiştik. Gösterilen oyunlar arasında Dishonored serisinden tanınan Arkane Studios’un yeni oyunu Deathloop’da yer aldı.  Bol aksiyonlu yeni bir fragman biz oyunculara gösterildi.

Deathloop Hakkında

Oyun, Dishonored serisinin geliştiricisi Arkane Studios tarafından geliştiriliyor ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanacak. Oyunda Blackreef adında bir adada Colt ve Julianmna adında kendilerini bir döngü içerisinde bulmuş iki suikastçi karakterimiz yer alıyor. Julianna bu döngüden oldukça memnunken Colt ise döngünün kırılmasının tek yolunun Julianna’nın ölmesi olduğunu düşünüyor. Savaş mekaniklerine baktığımızda oyunun tam bir Arkane Studios işi olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. Yeni fragmanımızda da oynanış ile alakalı daha fazla görüntü görüyoruz. Oyun oldukça ilgi çekici ve aksiyon bakımından tatmin edici gözüküyor.

Çıkış Tarihi

Oyunun resmi olarak net bir çıkış tarihi henüz bulunmamakta. Oyunun 2021’in ikinci çeyreğinde  PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacağı belirtilmişti. Xbox konsolları için şu anlık herhangi bir gelişme yok. Acaba oyun, beklentileri karşılamayı ve başarılı bir Arkane Studios yapımı olarak karşımıza çıkabilecek mi? 2021’in ikinci çeyreğinde hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir