Anasayfa > Oyun Haberleri > Deathloop Steam Üzerindeki Yerini Aldı

Deathloop Steam Üzerindeki Yerini Aldı

Arkane Studios tarafından geliştirilen Deathloop Steam üzerinden yayınlandı ve oyunun ön sipariş süreci de başladı. Detaylar haberimizde.

Oyuncuların karşısına ilk olarak PlayStation 5 etkinliğinde çıkan ve geceye damga vuran oyunlardan biri olmayı başaran Deathloop PlayStation Store‘un hemen ardından Steam üzerindeki yerini de aldı. Geliştiriciliğini özellikle Dishonored serisi ile tanıdığımız Arkane Studios‘un üstlendiği oyunun yayıncı koltuğunda ise Bethesda oturuyor. 2021 yılının Mayıs ayında çıkışını gerçekleştirecek olan oyunun ön sipariş fiyatları ise standart sürüm için 429 TL olarak belirlenmiş vaziyette. Deathloop‘un Deluxe Edition paketi için belirlenen ön sipariş fiyatı ise 569 TL.

Deathloop Steam

Oyuna ön sipariş ile sahip olan oyuncular Storm Rider adlı karakter görünümüne ve bir kuşanılabilir güçlendirmeye sahip olacaklar. Deluxe Edition ön siparişi veren kullanıcıları ise Eat The Rich Tribunal ve .44 Karat Fourpounder adlı iki silahın yanı sıra Party Crasher Colt ve Sharp Shooter Julianna kostümleri bekliyor. Ayrıca oyun müziklerinden oluşan bir seçki ve iki kuşanılabilir güçlendirme de Deluxe Edition‘ın ön sipariş bonusları arasında yer alıyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir