Anasayfa > Oyun Haberleri > Demon’s Souls Remake 2K 60 FPS Çalışabilecek!

Demon’s Souls Remake 2K 60 FPS Çalışabilecek!

 Demon’s Souls Remake 2K 60 FPS çalışabiliyor. Digital Foundry, geçtiğimiz haftalarda paylaşılan oynanış videolarını analiz etti. Bu analize göre oyun performans modunda 2K 60 FPS çalışabilecek. Detaylar haberimizde.

Demon’s Souls Remake İlk Oynanış Videosu Gösterildi!

FromSoftware’in efsane oyunu Demon’s Souls’un yeni nesil için hazırlanan remake versiyonu heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen PlayStation 5 Showcase etkinliğinde gösterilen oynanış videoları göz kamaştırmıştı. Oyunun oldukça akıcı ve atmosfer olarak güçlü olduğu oyuncular arasında konuşulmuştu. Yeni nesilde bir Demon’s Souls deneyimi yaşamak oyuncuları oldukça büyük beklentilere soktu. Yayınlanan oynanış videolarının analizi yapıldı. Oyunun performans modunda 1440p çözünürlükte 60 FPS kare hızında çalıştığı belirtildi. 4K çözünürlükte ise oyun maalesef 60 FPS kare hızına ulaşamıyor. Oyun, 4K’da 30 FPS kare hızıyla çalışacak.

Demon's Souls Remake 2K 60 FPS

Demon’s Souls Remake Hakkında!

From Software’in zorluğuyla ön plana çeken efsane oyunu Demon’s Souls, Remake olarak yeni nesil için geliyor! Oyunu Bluepoint Games ve SIE Japan Studio geliştirecek ve Sony Interactive Entertainment yayınlayacak. Oyun sadece Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 için çıkışını yapacak. Oyun, PlayStation 5’in çıkışıyla birlikte 12 Kasım ve 19 Kasımda çıkışını yapacak. Demon’s Souls Remake 2K 60 FPS çalışabilecek ve oyunculara akıcı bir oyun deneyimi sunulacak.

Siz oyun ve oynanış görüntüleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunu nasıl buldunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Acaba oyun beklentileri karşılamayı başarabilecek mi? Hep birlikte oyunun çıkışıyla birlikte bunu öğreneceğiz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir