Anasayfa > Oyun Haberleri > Demon’s Souls Remake İlk Oynanış Videosu Gösterildi!

Demon’s Souls Remake İlk Oynanış Videosu Gösterildi!

 Demon’s Souls Remake için ilk oynanış videosu, düzenlenen PlayStation 5 Showcase etkinliğinde gösterildi. Yeni neslin gücünü kullanarak güçlü bir atmosfer sunacak oyunla ilgili detaylar haberimizde. 

God of War 5: Ragnarok Sonunda Duyuruldu!

16 Eylül 2020 TSİ 23.00’da düzenlenen PlayStation 5 Showcase etkinliğinde birinci parti ve üçüncü parti oyun stüdyolarından yeni oyunlar gösterildi. Bunun yanında konsolun fiyatını ve çıkış tarihini de öğrendik. Gösterilen oyunlar arasından FromSoftware’in efsane Souls serisinin 2009 yapımı Demon’s Souls yapımının Remake versiyonu için ilk oynanış videosu da yer aldı.

Demon’s Souls Remake Hakkında

Oyun, 2009 yılında PlayStation 3’e çıkış yapan Demon’s Souls oyununun yenilenmiş versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Yeni nesil PlayStation 5 konsolunun gücünü kullanacak ve güçlü efektler ve atmosfer sunmayı amaçlayan yapımda yine zorlu bosslar bizleri bekliyor olacak. Remake versiyonunu Bluepoint Games ve SIE Japan Studio geliştirecek ve Sony Interactive Entertainment yayınlayacak. Demon’s Souls Remake’in çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamakta.

Sadece PlayStation 5 Özel Olacak!

Oyunun fragmanının sonunda PlayStation 5 Exclusive yazmasına rağmen altta yer alan cümlede oyunun  diğer konsollarda ve PC’ye de geleceği yazmaktaydı. Sony’nin Kotaku’ya yaptığı açıklamada bunun doğru olmadığını ve bir yazım hatasının yapıldığını, oyunun sadece PlayStation 5 Exclusive olacağını belirtti.

Bakalım oyun PlayStation 5 oyuncularının beklentilerini karşılamayı başarabilecek mi? Oyunun yeni nesilde PlayStation 5’in gücünü kullanarak güçlü bir atmosfer ve grafik sunması bekleniyor.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir