Anasayfa > Oyun Haberleri > Destiny 2 Geliştiricisi Bungie’den Hile Yapımcısına Darbe!

Destiny 2 Geliştiricisi Bungie’den Hile Yapımcısına Darbe!

Destiny 2 oyununu geliştiren Bungie, hile üreticisi Perfect Aim’i sitelerindeki hileyi kaldırmaya zorlayarak istediğini aldı.

Bungie, hile üreticisinin üzerinde kurduğu yasal baskıyla Perfect Aim’i dize getirmeyi başardı. Aylık abonelik karşılığında birçok oyun için nişan hilesi ve diğer birçok hile satan servisin sitesindeki Destiny 2 kısmına girince oyunun hilesi yerine artık hile üreticisinin açıklamasıyla karşılaşıyoruz. Perfect Aim’deki Destiny 2 sayfasında hile yapımcısının Bungie’nin isteği sonucunda artık Bungie’nin popüler oyunu için hile satmayacağını açıkladığını görüyoruz.

Genshin Impact’e Yeni Karakter!

“Bungie, bu ürünün oyunun sözleşmesini ihlal ettiğini iddia etti. Dahası, bu ürünün satışına son vermemiz ve tamamen çekilmemiz talep edildi.

Bu iddiaların doğru olup olmadığı konusunda bir yorum yapmayacağız, fakat buna rağmen talebe uymaya karar verdik. Müşterilerimize verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.”

Hile üreticisinin sunduğu hizmetler arasında nişan hilesine ek olarak oyundaki yeteneklerinizi güçlendiren bir yazılım da bulunuyordu. Hem hileye, hem de hilenin görünmemesini sağlayan başarılı yazılıma aylık bir ödeme karşılığında ulaşılabiliyordu. Perfect Aim’in müşterilerini koruma konusunda aldığı önlemler yazılımsal olarak ne kadar iyi olursa olsun yasa karşısında yetersiz kaldı.

Diğer oyun geliştiricilerinin de Bungie gibi bu konularda kararlı olup oyunları hilelerden koruması dileğiyle, herkese iyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir