Anasayfa > Oyun Haberleri > Destroy All Humans 2 Remake Duyuruldu

Destroy All Humans 2 Remake Duyuruldu

THQ Nordic düzenlediği Digital Showcase etkinliğinde Destroy All Humans 2 Remake oyununu duyurdu.

Crypto‘nun ikinci macerası Destroy All Humans 2, Unreal Engine 4 oyun motoru kullanılarak baştan sonra yeniden yapılıyor. Resmi adıyla Destroy All Humans 2: Reprobed, serideki ilk oyunun devamı ve uzaylıların ana gemisinin KGB tarafından yok edilmesi nedeniyle intikam almak için dünyayı istila etmelerini konu alıyor.

Destroy All Humans 2: Reprobed‘ta Crypto ABD, Birleşik Krallık, Sovyetler Birliği, Japonya ve hatta Ay’ı ziyaret edecek, yok edecek ve istila edecek.

2020’de çıkan ilk oyunun remake versiyonunu hazırlayan stüdyo Black Forest Games, ikinci oyunun da remake’ini geliştiriyor. Devam oyunu, ilk oyunda olduğu gibi baştan aşağıya yenilenmiş görseller sunacak. Destroy All Humans 2: Reprobed, ilk oyundaki tüm Crypto kostümlerinin yanı sıra klasik silahları, farklı ülkelerden insanları kaçırıp DNA’larını karıştırarak yeni yetenekler açmanızı sağlayan Meteor Shower gibi yeni teknolojileri, uzaylı gemisinin rengini değiştirme gibi özellikleri içeriyor.

Yeni PS5 Modeli İddia Edilenin Aksine Çıkış Modelinden Daha Kötü Değil

Henüz geliştirme aşamasında olan Destroy All Humans 2 Remake için çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Çıkış yapacağı platformlar ise PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC olarak belirtildi.

THQ Nordic‘in sunumundan önce resmi PlayStation Twitter hesabından oyun kazara duyurulmuş ve daha sonra söz konusu tweet hemen silinmişti.

THQ Nordic etkinlik esnasında Destroy All Humans 2: Reprobed için biri sinematik duyuru fragmanı ve diğeri oynanış fragmanı olmak üzere iki video yayınladı. Her ikisini de aşağıdan izleyebilirsiniz:

Hakkında Serhat Kadir Karataş

Ekibin en yeni üyesi. Witcher 3 hayranı. Beşinci kez başlamayı düşünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir