Anasayfa > Oyun Haberleri > Destroy All Humans Oyunu Yeni Fragman ile Geliyor

Destroy All Humans Oyunu Yeni Fragman ile Geliyor

2005 yılında piyasaya çıkan Destroy All Humans oyunu yeni fragman ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Bilgisayarda oynanabilecek oyunun detayları sitemizde.

Destroy All Humans oyunu yeni fragman ile karşımızda! Piyasaya çıktığı dönemde yalnızca Playstation, Nintendo ve XBox üzerinden oynanabilen oyun 28 Temmuz 2020 itibari ile bilgisayardan da oynanabilecek. Bilgisayar oyununun çıkması sebebi ile THQ Nordic oyundan yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda görüldüğü üzere oyunda kaos hakim. Sizin işiniz ise Crypto-137 isimli bir uzaylı ana karakter ile 1950lerin Amerika’sında gördüğünüz bütün insanları yok etmek. Aynı zamanda DNA’larından birer örnek toplayıp Amerika’yı uzaylı istilasına hazır hale getiriyorsunuz.

Steam Arkadaş Ekleme Rehberi

Oyunun demosu şu an için Steam ve GOG.com üzerinden ücretsiz bir şekilde ulaşılabilir durumda. Oyunun ön siparişini ise yine Steam üzerinden verebiliyorsunuz. Oyunda Türkçe dil desteği bulunmamakta.

Oyunun ortaya çıkış motivasyonu ise Amerika’daki soğuk savaş dönemi ile dalga geçmek. Fakat 2005 yılında piyasaya çıkmasının ardından ilk kez bilgisayardan oynanabilecek bu oyun için yapılan açıklamalar oyunun büyük oranda köklerine ve orjinaline bağlı kaldığı yönünde. Bunun yanı sıra oyunda modern bir his yaratmak adına çeşitli geliştirmeler yapılmış. Oyuncuların 2000ler hissi yaratan bir oyunu oynarken modern oyun mekanikleri ile karşılaşacakları belirtiliyor.

Destroy All Humans oyununun yeni fragmanı aşağıdan izlenebilir. İyi seyirler!

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir