Anasayfa > Oyun Haberleri > Detroit: Become Human Satışları 5 Milyona Vurdu!

Detroit: Become Human Satışları 5 Milyona Vurdu!

Quantic Dream tarafından geliştirilen ve 2018 Nisan ayında PS4 için Sony Interactive Entertainment tarafından piyasaya sürülen macera oyunu Detroit: Become Human satışları 5 milyonu geçti. 

Detroit: Become Human satışları beş milyonu aştı! Dün gamesindustry.biz yazarı Rebekah Valentine tarafından yayınlanan habere göre, geliştirici Quantic Dream yaptığı basın açıklamasında oyunun 5 milyon birimden fazla satış yaptığı belirtti. Oyun, 2019 Aralık ayında Heavy Rain ve Beyond: Two Souls ile birlikte Epic Games’e gelmesinin ardından bu haziran Steam’de de satışa sunulmuştu. Bu dönüm noktasına ulaşmada Steam satışlarının önemli rol oynadığını tahmin etmek yanlış olmayacaktır.

Detroit: Become Human satışları

Steam‘de yayınlanmasının ardından oyun ayrıca Twitch yayıncıları ve izleyicilerinin oyun içinde birlikte karar vermesini sağlayan bir Community Play özelliğine de sahip oldu.

Bir PS4 oyunu olarak çıkan Detroit: Become Human bir yıl içinde 2 milyondan fazla kopya satarak Fransız oyun stüdyosunun en hızlı satış yapan oyunu olmuştu. Quantic Dream’in eş CEO’su Guillaume de Fondaumière, Detroit: Become Human’ı Steam’de satışa sunmanın harika bir deneyim olduğunu ve özellikle Asya pazarlarında çok olumlu tepkiler aldığını belirtti.

Oyunun değerlendirme puanı Steam’de 9/10 olmak üzere birçok prestijli oyun sitesinde genellikle 10 üzerinden 8 ve üzeri puan alıyor, hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından böylesine olumlu tepki alan bu oyunun önünün oldukça açık olduğunu söyleyebiliriz.

Hakkında Alpgiray SELİM

18 yaşında, oyunu modern dünyanın vazgeçilmez bir eğlence aracı ve uluslararasılaşma platformu olarak gören birey, öğrenci.

Bir Yorum

  1. Daha fazla Exclusive oyun istiyorum
    TLoU istiyorum GoW istiyorum Uncharted istiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir