Anasayfa > Oyun Haberleri > Detroit’in Connor Karakteri, Cyberpunk 2077’de Bir Otomat Oluyor!

Detroit’in Connor Karakteri, Cyberpunk 2077’de Bir Otomat Oluyor!

Detroit: Become Human’da Connor karakterini canlandıran Bryan Dechart ve Traci’yi canlandıran Amelia Rose Blaire, Cyberpunk 2077’de yer alacak.

Yapay zekanın dünyayı ele geçirmesini konu alan, oyuncuya verdiği seçim imkanlarıyla oyun dünyasının en çok farklı sonla biten oyunlarından biri olan Detroit: Become Human’da Connor karakterini canlandıran isim Bryan Dechart, yaptığı paylaşımla uzun zamandır beklenen Cyberpunk 2077’de de rol alacağını açıkladı. Paylaşımdan anlaşıldığı kadarıyla bir otomatı seslendirecek olan aktör, attığı tweetle birlikte Detroit’te yer alan başka bir karakter olan Traci’yi canlandıran Amelia Rose Blaire’in de kendisiyle birlikte olduğunu duyurdu.

“Amelia ve ben Cyberpunk 2077’deki karakterlerimizin görüntüsünü coşkuyla paylaşıyoruz. Bu adresten Cyberpunk 2077’yi pazar günleri canlı oynamak için çok heyecanlıyız. CD Projekt Red’e bu inanılmaz oyunun parçası olmamız için bizi davet ettiğinden dolayı teşekkür ediyoruz.” 

Detroit’ten Connor ve Traci, Cyberpunk 2077’de rol alıyor!

Yüksek ihtimalle bir yan görevde karşımıza çıkacak olan ikilinin ekran görüntüsünde bir otomat ve bir kadın karakterle karşılaşıyoruz. Paylaştığı tweetin altına sadece otomatın görüntüsünü de koyan Bryan Dechart, bu paylaşımıyla birlikte kendi karakterinin gerçekten de bir otomat olup olmadığı konusundaki şüpheleri gidermiş oldu. İki oyunun teması arasındaki benzerlikler ve oyuncuların ortaklığı pek önemli bir detay olmasa da gözlerden kaçmıyor.

Cyberpunk 2077’de Porsche 911 Bulunacak!

19 Kasım’da çıkışını gerçekleştirecek olan Cyberpunk 2077, ekibini ünlülerle genişletmeye tüm hızıyla devam ediyor. Keanu Reeves’in adeta reklam yüzü olduğu oyunun ekibinde Billie Eilish ve Elon Musk’ın sevgilisi olan şarkıcı Grimes da bulunuyor. Çıkışı sabırsızlıkla beklenen oyunla ilgili bilgiler verilen program Night City Wire’ın son bölümünde oyunda lisanslı Porsche arabaların da yer alacağı açıklanmıştı.

Cyberpunk 2077’yi 19 Kasım’dan itibaren PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series S|X, Epic Games Store, Steam, GeForce Now ve Google Stadia üzerinden oynayabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir