Anasayfa > Oyun Haberleri > Devil May Cry 5 Special Edition Yeni Nesil İçin Duyuruldu!

Devil May Cry 5 Special Edition Yeni Nesil İçin Duyuruldu!

 Devil May Cry 5 Special Edition, yeni nesil konsollar olan PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için duyuruldu. Duyuru, düzenlenen PlayStation 5 Showcase etkinliğinde yapıldı. Detaylar haberimizde.

Resident Evil Village İçin Yeni Fragman Paylaşıldı!

16 Eylül 2020 TSİ 23.00’da gerçekleştirilen PlayStation 5 Showcase etkinliğinde yeni oyunlar ve konsolun fiyatıyla ilgili bilgiler almıştık. Capcom’un Resident Evil Village adlı yeni oyunundan ikinci fragman gelmişti. Etkinlikte bir adet daha Capcom yapımı gördük. DMC 5’in yeni nesil versiyonu olacak Special Edition sürümü PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsolları için duyuruldu. Devil May Cry 5, yeni nesil için de geliyor!

Devil May Cry 5 Special Edition Hakkında

Capcom’un yeni nesil için Resident Evil sonrası yeni hamlesi Devil May Cry 5’in yeni nesil sürümü oldu. Bu sürümde Devil May Cry 5, yeni neslin gücünü de kullanarak yüksek çözünürlük ve kare hızı ile birlikte Ray Tracing gibi yeni teknolojileri de kullanacak. Aynı zamanda bu sürümde ekstra içerikler de yer alacak. Belirtilene göre DMC 5 yeni nesilde 4K 30 FPS; 1080P 60 veya 120 FPS destekli olarak çalışacak. Ekstra içerik olarak ise Legendary Dark Night zorluğu, Vergil ve Turbo Mode gelecek. Oynanabilir Vergil karakterini eski nesil kullanıcıları da sonradan ücretli bir şekilde edinebilecek.

Çıkış Tarihi

Yeni nesil sürümün yeni nesil konsolların çıkışıyla birlikte dijital olarak çıkış yapması bekleniyor. Kasım ayı içerisinde bu sürüm biz oyunculara ulaşacaktır. Acaba yeni nesilde DMC 5 deneyimi nasıl olacak ve oyuncuların beklentileri karşılanacak mı? Hep birlikte göreceğiz. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir