Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Village İçin Yeni Fragman Paylaşıldı!

Resident Evil Village İçin Yeni Fragman Paylaşıldı!

 Resident Evil Village için yeni fragman, düzenlenen PlayStation 5 Showcase etkinliği kapsamında oyuncularla paylaşıldı. Serinin yeni oyunu bizi kış atmosferinde bir köyde korku ve gerilim dolu maceralara götürecek. Detaylar haberimizde.

Resident Evil Village Kanımızı Dondurmaya Geliyor!

16 Eylül 2020 TSİ 23.00’da düzenlenen PlayStation 5 Showcase etkinliğinde Resident Evil Village’i görme fırsatı yakaladık. Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan serinin yeni oyunu Village için yeni fragman paylaşıldı. Serinin yeni oyunu Haziran ayında yapılan PlayStation sunumunda duyurulmuştu.

Resident Evil Village Hakkında

Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanacak oyun, serinin sekizinci büyük oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bir önceki ana yapım Resident Evil 7’de kullanılan oyun motorunun üstüne daha da konulmuş hali ile geliştiriliyor gibi gözükmekte. Resident Evil 7’nin devamı niteliğinde olacak oyun RE7’de de olduğu gibi FPS olarak oynanacak. Oyunda kış atmosferinin hakim olduğu bir köyde Resident Evil 7’de ana karakterimiz olan Ethan’ı yönetiyoruz. Oyunda seriden aşina olduğumuuz Chris Redfield’da yer alıyor. Chris Redfield bu oyunda biraz daha kötü karakter gibi gözükse de sinsi hareketlerinin arkasında neler olduğunu bilinmiyor. Yayınlanan ilk fragmanda Redfield, Ethan’ın önünde yerde yatan birisini öldürmüştü ve Ethan’dan tepki görmüştü.

Bakalım oyun, başarılı bir şekilde çıkışını yapıp beklentileri karşılayabilecek mi? Oyun, 2021’de PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC platformlarına çıkışını yapacak. Oyun eski nesil için çıkış yapmayacak.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir