Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Village Kanımızı Dondurmaya Geliyor

Resident Evil Village Kanımızı Dondurmaya Geliyor

PlayStation’ın yaptığı sunumda, Resident Evil Village duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Resident Evil 3 Remake sonrası çıkacak olan Resident Evil Village, Resident Evil 7′nib devam niteliğindeki bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Village yerine RE8 desek pek de yanlış olmaz aslında. İsminden de anlaşılabileceği gibi oyun bir köyde geçiyor. Resident Evil 7 ile tanıdığımız Ethan’ın hikayesini anlatacak yeni oyun. Fakat bu oyunda Ethan’ın sonunu göreceğiz gibi gözüküyor. En son eşi Mia’yı kurtarmak için gittiği bir evden canlı olarak kurtulmayı başarmıştı. Fakat oyunun iki sonu vardı. Her ne kadar iyi ve kötü son olarak gösterilse de aslında iyi, kötü kavramı yok gibiydi. Spoiler olmaması için bu sonlarına elbette burada yer vermeyeceğiz ama Resident Evil Village, hangi sona göre devam edecek bilinmiyor. Gotik bir köyde geçen olaylar, RE7′den oldukça farklı. Tuhaf yaratıklar bize eşlik edecek bu oyunda. Oyuncular ortamı daha çok Bloodborne’a benzetti. Köylülerin suratları, giyim şekli aslında bakıldığında gerçekten de benzerlik gösteriyor. Yeni Resident Evil oyunu 2021’de oyuncularıyla buluşacak.

Eski Oyunlardan Bir Yüz

Fragmanın sonlarına doğru ilk oyundan tanıdığımız Chris Redfield gözüküyor. Karakterimiz Chris’i tanıyor olacak ki gördüğü zaman şaşırıp ismini anıyor. Chris, “Üzgünüm Ethan diyerek yerde yatan birisine ateş ediyor. Ardından da Ethan’ın “Neden?!” diye bağırdığını duyuyoruz. Bakalım yeni Resident Evil oyunu ile bizleri ne gibi olaylar bekliyor?

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir