Anasayfa > Blog > Resident Evil 3’te Inventory Nasıl Genişletilir?

Resident Evil 3’te Inventory Nasıl Genişletilir?

Resident Evil 3 inventory genişletme sandığınızdan daha kolay. Henüz oyunun başında bulabileceğiniz iki bel çantası var. İşte yapmanız gerekenler!

Capcom klasiği Resident Evil 3, 3 Nisan 2020’de mağazalarda yerini aldı. Şu ana kadar oldukça başarılı olduğu yönünde yorumlar alan oyunu hala alıp almamak konusunda kararsızsanız, oynanış videosuna göz gezdirmelisiniz. Resident Evil 2 Remake’ine göre aksiyon elementi ön planda olan oyunda inventory meselesi oldukça önemli. Özellikle oyunun başında yanınızda ne taşıyacağınız iyi bir oyun performansını etkileyecektir. İşte oyun başında iki bel çantasıyla Resident Evil hayatınızı nasıl kolaylaştırabileceğiniz.

Bu bel çantaları Downtown Racoon City’de bulunabilir. Bu bel çantalarının her biri 2 göze sahip. Böylece inventory alanınız 12 slota çıkmış olacak.

Bel çantalarının ilkini elde etmek için, öncelikle yangın olan sokaktaki ateşi söndürmelisiniz. Bunu da yakındaki bir su kaynağının üzerinde su hortumu kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Ardından, garaja doğru gidin ve size saldırmak için hazır bekleyen iki zombi köpeği öldürün. Köpekleri öldürmenin vicdan azabından kurtulduktan sonra, yolun sonundaki Raccoon City metrosuna girin. İçeri girdiğinizde üzerine saldıran zombie sürüsünden kurtulun ve merdivenlerin üst kısmında bulunan odaya ulaşın. Bu odada, minik bir merdivenin üstünde ilk bel çantanız sizi bekliyor.

Resident Evil 3 guide

İkinci bel çantası için, donut dükkanına gitmemiz gerekli. Moon’s Donuts isimli dükkanda Red Jewel’ı elde edeceksiniz. Red Jewel, dükkanın içindeki save odasında, Fancy Box isimli bir kutunun içinde. Red Jewel’ı elde ettikten sonra Redstone Street Station’a dönün ve mücevheri dekoratif saatin üzerinde kullanın. Bunu yaptıktan sonra küçük bir kapı açılacak ve sizi diğer bel çantanızla ödüllendirecek. Artık amansız zombi akınını durdurmak için dört tane daha slotunuz var!

Resident Evil 3 jewel puzzle

Kaynak: Hey Poor Player

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir