Anasayfa > Oyun Haberleri > Devil May Cry 5 Vergil DLC’si Çıkışını Yaptı

Devil May Cry 5 Vergil DLC’si Çıkışını Yaptı

Devil May Cry 5 Vergil DLC’si çıkışını gerçekleştirdi. Efsane karakter Vergil’i oynanabilir karakter yapan ve Devil May Cry 5 Special Edition içerisinde yer alan DLC, indirilebilir içerik olarak satışa sunuldu. İşte detaylar.

Devil May Cry 5 Special Edition Yeni Nesilde!

Capcom’un popüler hack’n slash serisi Devil May Cry’ın güncel oyunu Devil May Cry 5, 8 Mart 2019’da çıkışını yapmıştı. Oyun sektöründe büyük başarı yakalayan ve oyuncuların beğenisini kazanan Devil May Cry 5’in bunun yanında Eylül ayında yeni nesil sürümü duyurulmuştu. Devil May Cry 5: Special Edition olarak geçen sürüm yeni nesil özellikleri ve yeni güncellemeleri içerisinde barındırıyordu. Önemli eklentilerden biri de Vergil’i oynanabilir karakter yapan DLC olmuştu.

Yeni nesil oyuncular için Special Edition içerisinde yer alan Vergil DLC’si, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için ek içerik olarak satışa sunulmaya başladı. Bu DLC sayesinde Vergil’i hikaye görevleri, Bloody Palace ve The Void’de oynama fırsatına sahip oluyoruz. Her platformun ilgili Devil May Cry 5 Vergil DLC sayfasına yazılarının üstüne tıklayarak ulaşabilirsiniz.  İşte DLC’nin platformlara göre fiyatı:

Fiyatlar bu şekilde. Bu DLC sayesinde artık popüler karakter Vergil’i de Devil May Cry 5’te oynama fırsatına sahipsiniz. Fiyatları ve DLC’yi nasıl buldunuz? Görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir