Anasayfa > Oyun Haberleri > Devil May Cry 5 Yükleme Süreleri PS5 İle Ciddi Oranda Azalıyor!

Devil May Cry 5 Yükleme Süreleri PS5 İle Ciddi Oranda Azalıyor!

 Devil May Cry 5 Yükleme Süreleri PS5 ile ciddi oranda azalacak! Devil May Cry 5’in yükleme süreleri, Sony’nin yeni nesil konsolu olan PlayStation 5 konsolunda yer alan SSD sayesinde oldukça düşecek. Detaylar haberimizde.

Devil May Cry 5 Special Edition Yeni Nesil İçin Duyuruldu!

Capcom’un popüler Hack & Slash serisi Devil May Cry’ın güncel oyunu Devil May Cry 5’in yeni nesil sürümü hakkında güzel haberler geliyor. Devil May Cry 5’in PlayStation 5 için çıkacak Special Edition sürümü, PlayStation 5’te yer alan SSD sayesinde yükleme süresini düşürüyor. Yeni nesil sürümünü deneyimleyen içerik üreticisi Anija Otoja, Devil May Cry 5’te oldukça kısa yükleme sürelerine ulaştı.

Yaklaşık 40 dakikalık oynanış videosunda 21:40 itibariyle başlayan 2.görevin yükleme süresi 4 saniye olarak ölçülüyor. Aynı görevin PlayStation 4 versiyonundaki yükleme süresine bakıldığında ise 22 saniye uzunluğunda bir yükleme söz konusu. PlayStation 5 içinde yer alan oldukça yüksek hıza sahip 825 GB’lık SSD, oldukça başarılı bir performans gösterecek gibi görünüyor. Artık oyunlardaki yükleme sürelerinin neredeyse kaybolduğunu söylemek mümkün olabilir. Devil May Cry 5 yükleme süreleri PS5 ile gözle görülebilir oranda bir fark yaratarak oyuncular için büyük bir umut kaynağı olacak gibi duruyor. Diğer yeni nesil oyunlardaki performansları önümüzdeki dönemlerde hep birlikte göreceğiz.

Siz PlayStation 5 ve Devil May Cry 5’in konsoldaki yükleme süresi hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce PlayStation 5, hızlı SSD’si ile yükleme sürelerini tamamen ortadan kaldırmayı başarabilecek mi? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir