Anasayfa > Oyun Haberleri > Diablo 2: Resurrected Alfa Test Süreci Başlıyor

Diablo 2: Resurrected Alfa Test Süreci Başlıyor

Efsane yapım Diablo 2’yi büyük oranda yenileyecek olan Diablo 2: Resurrected, alfa test sürecine bu hafta sonu başlayacak. Detaylar haberimizde.

9 Nisan tarihinden itibaren Diablo 2: Resurrected alfa süreci için küçük bir oyuncu grubunu teste davet edecek. Blizzard’ın duyurusunu yaptığı test süreci 9 Nisan Cuma günü başlayacak 12 Nisan Pazartesi tarihinde sona erecek.

20 yıl sonra Diablo 2 efsanesini günümüze uyarlayan sürüm, alfa test sürecinde sadece tek oyunculu olarak oynanabilecek. Oyunu alfa aşamasında test edecek olan oyuncuların sadece Barbarian, Amazon ve Sorceress sınıflarından seçim yapabileceği belirtildi. 9-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan deneme tarihlerinde test grubu oyunu Duriel karşılaşmasına kadar oynayabilecek ve ilk iki bölümü oynama şansına erişecek.

Blizzard oyunun test sürecinde seviye sınırı bulunmayacağını da ifade etti. Test grubundaki oyuncular yeterince oynamaları halinde en son seviyeye kadar gelebilecek. Geliştirici firmanın duyurusunda yer alan bir diğer detay ise yıl sonunda yeni bir test sürecinin yapılacağı oldu.

Diablo 2: Resurrected 20 Yıllık Kayıt Dosyalarını Destekleyecek

Firma 2021’in gelecek aylarında Diablo 2: Resurrected multiplayer için de bir deneme döneminin olacağına söz verdi. Efsanevi yapımı büyük oranda elden geçirecek olan oyun geçtiğimiz aylarda BlizzConline kapsamında duyurulmuştu. 20 yıl önceki kayıt dosyalarını destekleyecek olan yapım, 4K grafikler, iyileştirilmiş ses performansı ve yeni nesle uygun standartlarla beraber çıkış yapacak.

Oyunun duyuru fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Diablo 2: Resurrected çıkış tarihi ise henüz duyurulmadı. Fakat oyun PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X ve Series S için çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir