Anasayfa > Oyun Haberleri > Diablo 2 Resurrected Çıkış Tarihi Duyuruldu

Diablo 2 Resurrected Çıkış Tarihi Duyuruldu

Heyecanla beklediğimiz Diablo 2 Ressurected çıkış tarihi E3 esnasında oyuncularla paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının en meşhur serilerinden biri hiç şüphesiz ki Diablo‘dur. Blizzard tarafından geliştirilen ve ilk oyunu ile 1996 yılında oyun dünyasına giriş yapan serinin bugün bile tadına doyulamayan ve efsane olarak nitelendirilen ikinci oyunu ise takvimler milenyumu gösterirken çıkış yapmıştı. Aradan geçen 12 uzun yılın ardından ise serinin üçüncü oyunu çıkışını gerçekleştirmiş, ancak ikinci oyunun yarattığı etkiden bir hayli uzak kalmıştı. Şimdi ise Blizzard Diablo 2 Ressurected ile bizleri yine eski günlere götürecek.

https://youtu.be/SPhj_GesCRE

Diablo 2: Resurrected 20 Yıllık Kayıt Dosyalarını Destekleyecek

Diablo 2 Resurrected Çıkış Tarihi

PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkışını gerçekleştirecek olan yapım E3 esnasında kısa bir tanıtım filmi ile çıkış tarihini oyuncularla paylaştı. Blizzard‘ın Diablo 2 Ressurected için verdiği çıkış tarihi ise 23 Eylül 2021. Kısacası bizi yeniden Diablo 2‘nin birbirinden zorlu ve karanlık zindanlarına götürecek olan yapım herhangi bir erteleme ile karşılaşmadığı halde içinde bulunduğumuz yılın sonbaharında çıkışını gerçekleştirecek.

Diablo 2‘nin aradan geçen neredeyse çeyrek asra rağmen hala oyuncular üzerinde nasıl bir etkiye sahip olduğunu çok iyi bilen Blizzard‘ın Vicarious Visions ile ortaklaşa giriştiği proje ile sevilen yapım yeniden elden geçirilmiş ve düzenlemeler yapılmış bir biçimde karşımızda olacak. Oyunculara bir kez daha ebedi kötülük ile verilen kadim mücadelenin tam ortasına atacak olan Diablo 2 bakalım beklentilerin altından kalkabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir