Anasayfa > Oyun Haberleri > Diablo 4 Çıkış Tarihi Belirsizliğini Koruyor

Diablo 4 Çıkış Tarihi Belirsizliğini Koruyor

Diablo 4 çıkış tarihi belirsizliğini korumaya devam ediyor. Blizzard’ın heyecanla beklenen yapımı için 2021 hayalleri de yalan oldu.

2020 tüm dünya için ilginç bir yıl oldu. Kıyısından köşesinden dokunmadığı hiçbir insan, sektör ve proje kalmadı. Oyunların birbirleri ardına ertelenmeye gittiği 2020 yılı, Call of Duty geliştiricilerden başka pek kimselere yaramadı. 2020’nin en büyük beklentiyi yaratan oyunu Cyberpunk 2077 bile, geliştirme aşamasında pandeminin hışmına uğrayıp bir takım oyuncuyu üzdü.

Henüz çıkış tarihi bile belli olmayan oyunlar listenin başını ise elbette Diablo çekiyor. Pandemi olmasa bile ikinci ve üçüncü oyun arasında seneler bırakıp, Blizzard‘ın Half Life‘ı haline gelen Diablo’nun dördüncü oyunu da aynı akıbete uğradı. 2019 yılında savaş videosu yayınlayarak, acaba dedirten oyunun çıkış tarihiyle ilgili bilinen tek şey 2021 yılında çıkmayacağı. 

Diablo 4 Boss Savaşı Videosu Yayınlandı!

Diablo 4 çıkış tarihi belirsizliğini koruyan tek şey değil. Oyunla ilgili bilinen detaylar da hala oldukça sınırlı durumda. Oyunda oynanabilecek beş sınıf olduğu biliniyor. Bu sınıfların arasında Diablo dünyasında klasikleşmiş olan Barbar, Büyücü ve Druid sınıflarını görmek mümkün olacak. Yine Diablo ruhuna uygun olarak bir yetenek ağacı oyunda boy gösterecek. Diablo 4 ile ilgili en heyecan verici detay ise oyunun estetiği ile ilgili.

Diablo’nun en başarılı oyunu ve eklenti paketi Diablo 2: Lord of Destruction, grotesk ve karanlık estetiği ile oldukça seviliyordu. Stüdyo üçüncü oyunda bu estetikten uzaklaşmıştı. Ancak yeni oyunda tekrar daha karanlık bir temaya dönüleceğinin sinyalleri verildi.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir